Δεν υπάρχει ΕΔΕ για τον Λεωνίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ολυμπιονίκης Βαλέριος Λεωνίδης απέτισε ύστατο φόρο τιμής στον Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου που κηδεύτηκε την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη με μια συγκινητική κίνηση γεμάτη ανθρωπιά. Την Δευτέρα κυκλοφόρησαν φήμες ότι θα γινόταν ΕΔΕ εις βάρος του. Ωστόσο αυτό δεν επαληθεύτηκε.


Ο Έλληνας πρωταθλητής φίλησε με ευλάβεια το φέρετρο του αντιπάλου του, το οποίο ήταν καλυμμένο με την τουρκική σημαία, προκαλώντας συγκίνηση στους παρευρισκόμενους. Φορούσε μαύρα και στο πέτο είχε μια φωτογραφία του Τούρκου αρσιβαρίστα.

Διαβάστε επίσης
• Οι τέσσερις Έλληνες που φόρεσαν το τουρκικό εθνόσημο
• Πόσο αξίζει πραγματικά ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο;
• Τουρκία: Εντολή κατάσχεσης της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Χακάν Σουκούρ -Συνελήφθη ο πατέρας του


Ο Βαλέριος Λεωνίδης προσκλήθηκε στην κηδεία από τον υπουργό αθλητισμού της Τουρκίας, Οσμάν Μπακ και αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου, έπειτα από μεγάλη ταλαιπωρία με την υγεία του.


Δεν υπάρχει ΕΔΕ για τον Λεωνίδη
Λίγες ώρες μετά τη διάδοση της είδησης για κλήση σε ΕΔΕ του Βαλέριου Λεωνίδη, έπειτα από τις σχετικές δηλώσεις του Χρήστου Ιακώβου και το ρεπορτάζ της εκπομπής "Εμείς" στο "Ε" ήρθε η διάψευση και από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές.

Συγκεκριμένα, τόσο ο Ομοσπονδιακός προπονητής και Ολυμπιονίκης, όσο και από την πλευρά του ΥΕΘΑ διαψεύστηκε ότι υπήρξε τέτοια εξέλιξη.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έγιναν γνωστά το βράδυ του Σαββάτου ο Βαλέριος Λεωνίδης, δέχτηκε πρόσκληση από τον Τούρκο υπουργό αθλητισμού, Οσμάν Μπακ, για να ταξιδέψει στην Τουρκία και να παραστεί την Κυριακή στην Κηδεία του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου. Έτσι, κι έγινε με τον Ομοσπονδιακό προπονητή της άρσης βαρών να πηγαίνει το πρωί της Κυριακής στη γείτονα χώρα, να παρευρίσκεστε στην κηδεία του φίλου του και το βράδυ της ίδιας ημέρας να επιστρέφει.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/11) προέκυψε η συγκεκριμένη πληροφορία που ήθελε τον Βαλέριο Λεωνίδη να περνά από ΕΔΕ από το Πολεμικό Ναυτικό όπου και έχει τη θέση του αξιωματικού κάτι που τελικά διαψεύστηκε. Πάντως, ακόμα κι αν καλούνταν τελικά να περάσει από ΕΔΕ επειδή φέρεται να μην είχε πάρει άδεια για να βγει από τη χώρα, είναι δεδομένο ότι δεν θα υπήρχε τιμωρία αφού επρόκειτο για μία ξεχωριστή περίπτωση.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'