Τουρκία: Εντολή κατάσχεσης της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Χακάν Σουκούρ -Συνελήφθη ο πατέρας του

Τη σύλληψη του πατέρα του διάσημου βετεράνου ποδοσφαιριστή και βουλευτή Χακάν Σουκούρ, Σερμέτ, ανακοίνωσαν χτες οι τουρκικές Αρχές. Παράλληλα η εισαγγελία έχει εκδώσει εντολή κατάσχεσης της κινητής και ακίνητης περιουσίας της οικογένειας.


Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο γενικός Εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής ένταλμα σύλληψης για πατέρα και γιο, το οποίο εκτελέστηκε κατά το ήμισυ το μεσημέρι. Ο Σερμέτ Σουκούρ τελεί υπό κράτηση με τις Αρχές να αναζητούν τον πρώην σταρ της Γαλατάσαραϊ και της Εθνικής Τουρκίας, ο οποίος, βέβαια, κατοικεί εδώ και καιρό εκτός της τουρκικής επικράτειας.

Περισσότερα
• Χακάν Σουκούρ: "Δεν είμαι Τούρκος αλλά Αρβανίτης"

Οι Σουκούρ κατηγορούνται ως μέλη της «τρομοκρατικής οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν», την οποία η κυβέρνηση Ερντογάν θεωρεί υπεύθυνη για την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου.

Ταυτόχρονα, η εισαγγελία έχει εκδώσει εντολή κατάσχεσης της κινητής και ακίνητης περιουσίας της οικογένειας. Έτσι έχουν μπλοκαριστεί λογαριασμοί σε πιστωτικά ιδρύματα, αλλά και τίτλοι ιδιοκτησίας σε σπίτια, ξενοδοχειακές μονάδες στο Μπόντρουμ και γενικότερα όλη η ακίνητη περιουσία με το επώνυμο Σουκούρ.


Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'