Αρτέμης Σώρρας: «Δεν θα παραδοθώ ποτέ» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά»...
«Όσες κι αν χτίζουν φυλακές, κι αν ο κλοιός στενεύει, ο νους μας είναι αληταριό, που όλο θα δραπετεύει...»
Μήνυμα στις ελληνικές αρχές, αλλά και τους υποστηρικτές του, στέλνει ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας, μετά την καταδίκη του σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών χωρίς αναστολή και πέντε χρόνια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.


Σε 20λεπτο βίντεο, που αναρτήθηκε στο youtube, ο Αρτέμης Σώρρας κάνει λόγο για «βρώμικη δουλειά» που έκανε το «δικαστικό καθεστώς», κατηγορώντας τις αρχές ότι δεν τον άφησαν να απολογηθεί.

«Είμαστε εν μέσω πολέμου, θα φτάσουμε έως το τέλος», δηλώνει ο Σώρρας προς τους υποστηρικτές του.

Διαβάστε επίσης
• Οκτώ χρόνια κάθειρξης ερήμην για τον Αρτέμη Σώρρα και τη σύζυγό του
• Αρτέμης Σώρρας: «Έχουμε στα χέρια μας τα χειρόγραφα-συμβόλαια του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τους προγόνους των Μαορί!» (ΒΙΝΤΕΟ)
• END NATIONAL DEBT, H...ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ!!!

Αναφερόμενος στην σύζυγό του, η οποία επίσης καταδικάστηκε, ο Σώρρας λέει: «Ο πολεμιστής είναι έτοιμος να σκοτώσει ακόμη κι αυτά που αγαπάει για το σκοπό της αποστολής και του αγώνα. Μπορεί να ακούγεται φρικτό, αλλά έτσι είναι. Αλλιώς η αποστολή δεν θα πετύχει».

«Δεν γίνεται να παραδοθώ και δεν παραδόθηκα ποτέ» διαμηνύει. Ο Σώρρας εμφανίζεται στο βίντεο φορώντας μαύρα ρούχα, σε άγνωστη τοποθεσία.

Χθες, δικαστήριο της Πάτρας καταδίκασε τον Αρτέμη Σώρρα και τη σύζυγό του σε οκτώ χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή και πέντε χρόνια στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων για την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

Ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα συλλήψής τους, καθώς τυχόν έφεση δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.
Μηνυτής του είναι ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος ισχυρίζεται ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος ισχυρίζεται ότι του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρας τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.



Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'