Οκτώ χρόνια κάθειρξης ερήμην για τον Αρτέμη Σώρρα και τη σύζυγό του

Σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών χωρίς αναστολή καταδικάστηκαν, ερήμην, από δικαστήριο της Πάτρας ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του, με την κατηγορία για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα συλλήψής τους, καθώς τυχόν έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.


Όπως γράφει το patrastimes.gr μηνυτής ήταν πρώην συνεργάτης του, ο οποίος ισχυρίζεται ότι του έκλεψε 50.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν σε επιχείρηση με παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε δώσει στον Σώρρα το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του για να το πουλήσει και αυτός του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Διαβάστε επίσης
• Αρτέμης Σώρρας: «Έχουμε στα χέρια μας τα χειρόγραφα-συμβόλαια του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τους προγόνους των Μαορί!» (ΒΙΝΤΕΟ)
• END NATIONAL DEBT, H...ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ!!!

Σε δηλώσεις του στο patrastimes.gr ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας τόνισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και όλων όσων εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

Μέχρι στιγμής ο Αρτέμης Σώρρας παραμένει άφαντος και δεν παραδίδεται.

«Το πάθος για την Λευτεριά είναι μεγαλύτερο απ όλα τα κελιά»

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας. 

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'