Τα πραγματικά «Last Christmas» του George Michael -Πέθανε στα 53 του -Τα αίτια θανάτου του (BINTEO)

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 53 ετών, άφησε ο διάσημος τραγουδιστής George Michael, όπως ανακοίνωσε - τα μεσάνυχτα της Κυριακής ώρα Λονδίνου - ο μάνατζερ του.

Ο George Michael γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου του 1953 με το όνομα Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου στο Λονδίνο. Ο πατέρας του ήταν Κύπριος εστιάτορας που μετακόμισε στο Λονδίνο και η μητέρα του Αγγλίδα χορεύτρια.  Έγινε παγκοσμίως γνωστός κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1980 και 1990 αρχικές με το μουσικό δίδυμο Wham!, το οποίο δημιούργησε μαζί με τον Άντριου Ρίτζλεϊ το 1981.

Διαβάστε επίσης
• Ξύπνησε από κώμα και μιλούσε άπταιστα γαλλικά ενώ νόμιζε ότι είναι ο Μάθιου Μακόναχι!
• Είναι ζωντανός ο Μάικλ Τζάκσον; Εμφανίστηκε σε selfie της κόρης του (ΒΙΝΤΕΟ)
• Πέθανε ο μεγάλος αθλητής και Μάγκας Μοχάμεντ Άλι, Πιστός στα ιδανικά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κι ενώ η παγκόσμια μουσική βιομηχανία θρηνεί για την απώλεια του George Michael και στα διεθνή Μέσα αποτελεί πρώτη είδηση, ο μέχρι πρότινος μάνατζερ του καλλιτέχνη ανακοίνωσε την αιτία του θανάτου του.



Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα δήλωσε ο επί μακρόν μάνατζερ του George Michael, Michael Lippman, το σύμβολο των 80's και 90's πέθανε από ανακοπή καρδιάς, με την αστυνομία να κάνει λόγο μέχρι στιγμής για ανεξήγητο αλλά όχι και ύποπτο θάνατο.



«Είμαι βαθιά σοκαρισμένος. Έχασα έναν αγαπημένο φίλο, τον πιο ευγενικό και γενναιόδωρο, κι έναν εξαίρετο καλλιτέχνη. Οι σκέψεις μου βρίσκονται στην οικογένειά του και τους θαυμαστές του», έγραψε ο Βρετανός τραγουδιστής Έλτον Τζον στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Instagram.

Αν και είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια, ο Τζορτζ Μάικλ ετοίμαζε ένα καινούργιο άλμπουμ σε συνεργασία με τον βρετανό μουσικό παραγωγό Naughty Boy. Η δημοφιλία του είχε μειωθεί τη δεκαετία του 1990, αλλά επέστρεψε το 2004 με το άλμπουμ "Patience", που κατέλαβε την πρώτη θέση των πωλήσεων στη Βρετανία.



Ο τραγουδιστής πέρασε επανειλημμένα φάσεις που αντιμετώπισε προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ στο παρελθόν. Του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων εβδομάδων το 2010, όταν έπεσε με το Range Rover του πάνω σε ένα κατάστημα στο βόρειο Λονδίνο υπό την επήρεια κάνναβης. Τρία χρόνια νωρίτερα, είχε βρεθεί λιπόθυμος μέσα στη Mercedes του κι ομολόγησε πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, αλλά απέφυγε τη φυλάκιση συμφωνώντας να προσφέρει 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας. Του είχε απαγορευτεί να οδηγεί για δυο χρόνια.

Ο Τζορτζ Μάικλ πούλησε πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους τις τέσσερις δεκαετίες που μεσουράνησε στη σκηνή της ποπ μουσικής, τα 20 ήδη με τον πρώτο δίσκο της σόλο καριέρας του, που είχε τίτλο "Faith" (1987). Το τελευταίο του άλμπουμ, με τίτλο "Symphonica" (2014), έγινε χρυσό στη Βρετανία.



Στη σειρά των μεγάλων επιτυχιών του George Michael περιλαμβάνεται και το γιορτινό Last Christmas, και μοιάζει τραγική ειρωνεία ότι και ο ίδιος απεβίωσε τη νύχτα των Χριστουγέννων.

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'