Ρουμάνα Ισχυρίζεται ότι το Φάντασμα της Γιαγιά της, έστειλε Selfie από τον άλλο Κόσμο (ΦΩΤΟ)

Η selfie του φαντάσματος της γιαγιάς Aόρατα Γεογονότα
Οι εκκλησίες στο Scurtesti στη νοτιοανατολική Ρουμανία έχουν κλείσει μετά από τον ισχυρισμό μιας ντόπιας ότι το φάντασμα της νεκρής γιαγιά της είχε καταλάβει το κινητό της και το χρησιμοποίησε για να στείλει μια «selfie» από την άλλη πλευρά.


«Όταν άλλαξα το τηλέφωνο ήμουν τρομοκρατημένη βλέποντας το πρόσωπό της νεκρής γιαγιάς μου», είπε η Gina Mihai, 34 ετών. «Είχε κάτι που φαινόταν σαν ένα φίδι γύρω από το λαιμό της και η όλη εικόνα έμοιαζε σαν να είχε ληφθεί μέσω μιας οπής, σαν να τραβήχτηκε μέσα από μια σχισμή στη κουρτίνα που χωρίζει τους ζωντανούς από τους νεκρούς».

«Το πήγα σε μια μάντισσα που μου είπε ότι η γιαγιά μου, μου στέλνει ένα μήνυμα από την άλλη πλευρά, το φίδι γύρω από το λαιμό της είναι ένα σύμβολο του γεγονότος ότι τιμωρείται στην άλλη ζωή για κάποια αμαρτία.»
Η selfie του φαντάσματος της γιαγιάς Aόρατα Γεογονότα

«Ήρθε σε επαφή μαζί μας για να μας πει ότι πρέπει να προσευχόμαστε γι 'αυτήν, μπορούμε ακόμα να σώσουμε την ψυχή της.»

Δείτε επίσης:
Η δεσποινίς Mihai και η οικογένειά της δαπανούν μεγάλο μέρος του χρόνου τους, δεδομένου ότι προσεύχονται στην εκκλησία μαζί με δεκάδες άλλες οικογένειες τρομοκρατημένοι από το μήνυμα από την άλλη πλευρά και τις επιπτώσεις στο φάντασμα που είναι τυλιγμένο από το φίδι.

Μια φορά το χρόνο υπάρχει μια γιορτή, η υπηρέτηση των ελεημόνων, στην οποία οι πολίτες της Ρουμανίας ταξιδεύουν στα τοπικά νεκροταφεία και το ρίχνουν φαγητό στους τάφους, ως χειρονομία προς τα πνεύματα στη μετά θάνατον ζωή.

Το ίδιο το φαγητό στην πραγματικότητα το παραδίδουν στους φτωχούς, στο τέλος της ημέρας, αλλά η χειρονομία θεωρείται σχετικά σαν τροφή για εκείνους που έχασαν τη ζωή τους και είναι πλέον στη μετά θάνατον ζωή.

Δείτε επίσης:
«Η γιαγιά μου πέθανε πριν από τρία χρόνια και δεν έχω πάει καμία τροφή για εκείνη στο νεκροταφείο. Έφτιαχνα ντόνατς εκείνη την ώρα και δεν ήθελα να λερώσω το τηλέφωνο έτσι το έβαλα στην τσέπη μου και όταν το ξαναπήρα στα χέρια μου ήταν η εικόνα στο τηλέφωνο», είπε η δεσποινίς Mihai.
Η γιαγιά της Gina Mihai που έστειλε Selfie απ' τον άλλο κόσμο...

«Η μάντισσα μου είπε ότι ήταν λάθος να μην αποδώσω φόρο τιμής στη γιαγιά μου με μια προσφορά τροφίμων και είναι σημαντικό ότι επικοινώνησε μαζί μου, ενώ εγώ μαγείρευα. Πάω ντόνατς στο νεκροταφείο κάθε μέρα από τότε.»

Η Florica Mihai, μια άλλη συγγενής, δήλωσε: «Ο παπάς του χωριού μου είπε ότι πρέπει να κάνουμε 40 μέρες ελεημοσύνη για να βοηθήσουμε εκείνους που χάσαμε και το κάνουμε τώρα. Θέλουμε να βοηθήσουμε την ψυχή της για να σωθεί.»

Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2680561/Romanian-woman-claims-ghost-dead-grandmother-took-selfie-phone-warn-punished-afterlife.html?ito=social-facebook
Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Ρουμάνα Ισχυρίζεται ότι το Φάντασμα της Γιαγιά της, έστειλε Selfie από τον άλλο Κόσμο (ΦΩΤΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις