Το Φάντασμα ενός Κοριτσιού σε Φωτογραφία Διάσημου Στοιχειωμένου Ξενοδοχείου

Το ξενοδοχείο Σεσίλ στο κέντρο του Λος Άντζελες είναι διαβόητο για τη σκοτεινή και στοιχειωμένη ιστορία του: Ο κατά συρροή δολοφόνος Ρίτσαρντ Ραμίρεζ (Richard Ramirez-The Night Stalker) και η "Μαύρη Ντάλια" (Black Dahlia) θύμα του εγκλήματος Ελίζαμπεθ Σόρτ και οι δύο έμειναν εκεί και το κτίριο έχει φιλοξενήσει πολλούς φρικιαστικούς θανάτους
-ο πιο πρόσφατος από τους οποίους περιλαμβάνει το σώμα ενός εξαφανισμένου φοιτητή που ανακαλύφθηκε σε μια δεξαμενή νερού στον τελευταίο όροφο αφού οι επισκέπτες του ξενοδοχείου ανέφεραν δυσώδη μαύρο νερό που έβγαινε από τις βρύσες τους.

KABC-TV/DT

Τώρα φαίνεται ότι ένα νέο φάντασμα επισκέπτης μπήκε στο Σεσίλ, όπως αναφέρθηκε από
τo KABC-TV/DT του Λος Άντζελες: αυτή την εβδομάδα η ιστοσελίδα τους αποκάλυψε την παραπάνω φωτογραφία, που ελήφθη από τον κάτοικο του Ρίβερσάιντ Κόστον Αλντερέτε, που φαίνεται να απεικονίζει μια φασματική μορφή έξω από ένα παράθυρο του κτιρίου τέταρτο όροφο.

"Όταν κοίταξα αυτό το παράθυρο, απλώς μου φάνηκε λίγο ανατριχιαστικό", είπε ο Αλντερέτε στο KABC, "και στη συνέχεια το έδειξα στο φίλο μου και αυτός ευγενικά φρίκαρε". Ισχυρίζεται, επίσης, ότι υπέφερε από εφιάλτες μετά τη λήψη της φωτογραφίας.

Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:
http://abclocal.go.com/kabc/story?section=news%2Fbizarre&id=9409571

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'