Μαρτυρίες από τα 50 θύματα του υιού Πρέκα... «τις έβριζε, τις έφτινε, τις χτυπούσε...»

Ποιες οι μαρτυρίες των θυμάτων για τις επιθέσεις που δέχτηκαν από τον γιο του Κώστα Πρέκα;
Το γύρο του διαδικτύου έκανε νωρίς το πρωί της Πέμπτης η είδηση ότι ο 45χρονος γιος γνωστού ηθοποιού, διώκεται ποινικά για πάνω από 50(!) επιθέσεις εις βάρος ανυποψίαστων γυναικών, στην περιοχή του Χαλανδρίου.


Οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα espresso, επιβεβαίωσαν το γεγονός, αποκαλύπτοντας ότι ο άνδρας συνελήφθη το Σάββατο για τον άγριο ξυλοδαρμό μητέρας, μπροστά στα μάτια του μόλις τριών χρονών παιδιού της, την Τετάρτη 2/8.

Ο 34χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν σε δημόσια ψυχιατρικά ιδρύματα, ωστόσο, έπαιρνε εξιτήριο λίγες ημέρες μετά τον εγκλεισμό του με εισαγγελική παραγγελία, για άγνωστους λόγους. Αξίζει να σημειωθεί πως τα προβλήματα για τον άγνωστο γιο του σταρ της δεκαετίας του ’70 ξεκίνησαν, κατόπιν χρόνιας χρήσης ψυχοτρόπων ναρκωτικών.

Διαβάστε ακόμα
• Πως και γιατί ο υιός Πρέκα κατέληξε μισογύνης -Η απουσία του πατέρα
• Οι μέχρι τώρα εξελίξεις στο θρίλερ της δολοφονίας της Αγραφιώτου
• Κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμών: «Ήθελα να αγγίζω, όχι να βιάσω»

Οι αρχές δήλωσαν πως ο φερόμενος ως δράστης τους έχει ταλαιπωρήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι «παλαιός γνώριμος του αστυνομικού τμήματος της περιοχής». Οι αστυνομικοί, επίσης, επισημαίνουν ότι η βίαιη συμπεριφορά του φερόμενου ως δράστη επανέρχεται κάθε φορά που σταματάει να παίρνει την αγωγή του.

Η καταγγελία για επίθεση (05/08-12.45) σε βάρος γυναίκας, ενω με την ανήλικη κόρη της βρέθηκε να διέρχεται την πλατεία Χαλανδρίου, και δράστη έναν ψηλό άνδρα, αδύνατο, μελαμψο, με μούσι και μαύρα/γκρίζα μαλλιά, οδήγησε τους Αστυνομικούς του ΑΤ Χαλανδρίου στη σύλληψη του.

Με εντολή Εισαγγελέα τέθηκε σε εγκλεισμό (07/08) με φαρμακευτική αγωγή λόγω σοβαρών προβλημάτων ψυχικής υγείας από τα οποία νοσεί τα τελευταία τουλάχιστον 10χρονια.

Μόνο τον Ιούλιο -σε 20ημέρες -το ΑΤ Χαλανδρίου εχει διενεργήσει 14 εγκλεισμούς

Αστυνομικές πηγές, αναφέρουν στο Nantiareport, ότι η περίπτωση του συγκεκριμένου ατόμου είναι γνωστή καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται και οδηγείται σε εγκλεισμό.

Ωστόσο, υστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία και χορήγηση αγωγής επιστρέφει στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, ωστόσο η διακοπή λήψης της φαρμακευτικής αγωγής που λαμβάνει προκαλεί υποτροπή και γίνεται επιθετικός σε βάρος γυναικών.

Όπως αναφέρουν θύματα επιθέσεων του, αιφνιδιαστικά κινείται σε βάρος τους, τις προπηλακίζει ενώ τις βρίζει και τις φτύνει. Σε οποιαδήποτε κίνηση σε βάρος του, όπως στην τελευταία επίθεση που ενήργησε (05/08-12.45) τρέπεται σε φυγή, ωστόσο το σοκ για τα θύματα είναι έντονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές στο Nantiareport, πρόκειται για γιο ελληνα ηθοποιού- εκτός γάμου- τον οποίο έχει αναγνωρίσει, ωστόσο δε διατηρούν επαφές οι δυο άνδρες μεταξύ τους.

Αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα με τη μετάβαση του στο Δημόσιο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο με σχετικές Εισαγγελικές παραγγελίες, να είναι τακτικές για το ένστολο προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίου.

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής:

Φαίνεται ότι υπόθεση με τη σύλληψη του γιου του πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού Κώστα Πρέκα δεν έχει τελειώσει μετά τον εγκλεισμό του στο Ψυχιατρείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας εξετάζουν το ενδεχόμενο ο συλληφθείς να έχει σχέση με τη φρικτή και απάνθρωπη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου σε πάρκινγκ γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο κέντρο του Αμαρουσίου.

Να θυμίσουμε ότι το πτώμα της άτυχης 69χρονης είχε εντοπιστεί στις 25 Μαΐου 2016 στο κλιμακοστάσιο του 3ου υπόγειου πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ. Είχε εξαφανιστεί στις 21 Απριλίου με συγγενείς και φίλους να την αναζητούν ακόμα και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Αρχικά, οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στο συγκεκριμένο χώρο καθώς στο 2ο υπόγειο είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητό της.

Όμως, ο δράστης φαινόταν ότι γνώριζε πολύ καλά το χώρο αφού παρά το γεγονός ότι το ΙΧ της βρέθηκε σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το μακάβριο θέαμα, το πτώμα της βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο σε κλειστό και εγκαταλελειμμένο κλιμακοστάσιο στο τρίτο υπόγειο του κτιρίου.

Σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr, αστυνομικές πηγές τονίζουν ότι για την ώρα δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει τον γιο του Κώστα Πρέκα με το εν λόγω φρικαλέο έγκλημα. Το μόνο που παραπέμπει είναι η πολύ κοντινή απόσταση που χωρίζει το σούπερ μάρκετ με το χώρο «δράσης» του 33χρονου δράστη που ήταν το Χαλάνδρι. Επίσης, ο τρόπος δράσης του συλληφθέντα θυμίζει το τρόπο που πέθανε η Αγραφιώτου. Ήταν ένα έγκλημα μανίας και εκδίκησης ενώ δεν υπήρχαν στοιχεία ληστείας αφού όλα τα υπάρχοντα της εντοπίστηκαν στο σημείο.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή στα τέλη Μαΐου του 2016, η γυναίκα είχε ξυλοκοπηθεί βάναυσα ενώ ο δράστης είχε χτυπήσει με μανία το κεφάλι της στον τοίχο. Δεν ήταν εφικτό να διαπιστωθεί αν είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά λόγω της σήψης του πτώματος.

Όπως τονίζουν, τα παραπάνω δεν αποτελούν από μόνα τους ενοχοποιητικά στοιχεία. Όμως, από τη στιγμή που ο δολοφόνος της Αγραφιώτου δεν έχει εντοπιστεί και ο φάκελος της υπόθεσης φέρει την ένδειξη «ανεξιχνίαστο», οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ σκοπεύουν σύντομα να αντιπαραθέσουν τα αποτυπώματα του γιου του Κ. Πρέκα με τα εκατοντάδες «ορφανά» αποτυπώματα που βρέθηκαν στο χώρο γύρω από το σημείο που έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή η Ελευθερία Αγραφιώτου.

Σε περίπτωση που ταυτοποιηθεί κάποιο αποτύπωμα, είναι ευνόητο ότι η πορεία της υπόθεσης θα πάρει συγκλονιστική τροπή.

Η συγκλονιστική αφήγηση της διερμηνέως Ζ.Μ

Την ίδια ώρα, μια ακόμα συγκλονιστική αφήγηση έρχεται να σκιαγραφήσει το προφίλ του 45χρονου, που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών της περιοχής. Συγκεκριμένα, η διερμηνέας, Ζ.Μ, μιας ξανθιάς Βρετανίδας εγκύου, που απέβαλλε μετά από επίθεση του, σοκάρει με την περιγραφή της, που δημοσίευσε στο facebook.

«Βγήκε από το ψυχιατρείο, κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου» και «με απείλησε ότι θα με σπάσει στο ξύλο» λέει μεταξύ άλλων η Ζ.Μ.

Παρακάτω, ακολουθεί το post, που έκανε στο facebook:

«Όταν έγραψα ότι ήμουν διερμηνέας στο Β αυτόφωρο τριμελές στη δική του (για την ξανθιά Βρετανίδα έγκυο που απέβαλλε η δύστυχη στον 5ο μήνα), πέσανε από δω μέσα να με φάνε ζωντανή, δεξιοί και αριστεροί.

Τότε είχε φάει 4 χρόνια αλλά να τα εκτίσει στο ψυχιατρείο. Με το νόμο Παρασκευόπουλου βγήκε και είναι δημόσιος κίνδυνος. Εμένα επειδή διερμηνεύω με απείλησε πως όταν βγει θα με σπάσει στο ξύλο..

Ο νεαρός Πρέκας Δημητρίου ήταν έγκλειστος στο ψυχιατρείο φυλακών Κορυδαλλού και χρόνιος χρήστης ψυχοτρόπων ουσιών. Ο δε Κώστας τον είχε αποκηρύξει ως υιό αλλά και ο ίδιος ο δράστης μισούσε τις γυναίκες. Ή δική του έγινε πρόπερσι τον δεκαπενταύγουστο στο κτήριο 7 της Ευελπίδων.
Εγώ παιδιά το έμαθα από τους αστυνομικούς πως είναι γιος του Πρέκα. Στη δικογραφία έχει άλλο όνομα. Το πατρικό της μάνας του.

Θα ψάξω να βρω το δικόγραφο και θα το δημοσιεύσω. Η καταδικαστική απόφαση ήταν χωρίς αναστέλλουσα δύναμη. Όσο γινόταν η δική ήταν σαν να μην καταλάβαινε και καλά.
Μόλις άκουσε την «καμπάνα»,άρχισε να ουρλιάζει να βρίζει την Έδρα το Γεράσιμο το Βρυώνη τον Πρόεδρο, την Παναγιώτα τη Φακού την Εισαγγελέα, Εμένα..

Όταν ήλθε ή ώρα να του βάλουν χειροπέδες για να τον οδηγήσουν στο κτ 12 για να εκδοθεί το φυλακιστήριο, δεν τον κάνανε καλά τέσσερις αστυνομικοί...κλήθηκε φρουρά από το υπόγειο του κτιρίου 9.. Είναι πολύ σωματώδης».

Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'