Μούμια με 3 μακριά δάχτυλα και μακρόστενο κρανίο βρέθηκε στο Παράκας του Περού (ΒΙΝΤΕΟ)

Μουμιοποιημένο σώμα με μακρόστενο κρανίο και 3 μακριά δάχτυλα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ανασκαφών στην έρημο του Παράκας, στο Περού. Για το Παράκας έχουμε ξαναγράψει και όχι μόνο μια φορά, είναι μια περιοχή γεμάτη μυστήρια και παραδοξότητες. Πρόκειται για ένα απίστευτο εύρημα.


Ένα μουμιοποιημένο σώμα, κουλουριασμένο, με μακρόστενο κρανίο και τρία δάχτυλα μακριά στο κάθε χέρι και πόδι πυροδότησε νέες φήμες -μέχρι και θεωρίες συνωμοσίας περί… εξωγήινων- και έγινε αφορμή για πιο ενδελεχή έρευνα για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

Διαβάστε επίσης
• Η μυστηριώδης γεώγλυφη τρίαινα στο Παράκας του Περού (ΒΙΝΤΕΟ)
• Επιμήκη κρανία από το Περού πιθανόν να περιέχουν μη ανθρώπινο DNA (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)
Τελεσίδικο: Η ανάλυση του DNA στα κρανία του Παράκας στο Περού, έδειξε ότι δεν είναι Ανθρώπινα (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)


Το σώμα έχει ύψος 1.68 και είναι πολύ κοντά στις ανθρώπινες αναλογίες. Αυτό, ωστόσο, που διαφοροποιεί την κατάσταση είναι τα τρία μακριά δάχτυλα, το μακρόστενο κρανίο και η έλλειψη μύτης και αυτιών.

Επίσης, το σώμα καλύπτεται από μια λευκή στρώση σκόνης που χρησιμοποιείται για να στεγνώσει το δέρμα και να διατηρήσει τα υπολείμματα, ενώ τα εσωτερικά όργανα είναι πιθανότατα άθικτα!

Η ομάδα με επικεφαλής τον Κονσταντίν Κορότκοφ, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης, τον Χοσέ ντε Χεσούς Μπενίτες, ιατροδικαστή της Εθνικής Ιατρικής Σχολής του Μεξικού και την καθηγήτρια Νατάλια Ζαλόζναγια, διευθύντρια του Ιατρικού Ινστιτούτου MIBS, εξέτασε πρώτη το σώμα και έδωσε τα πρώτα έγκυρα δεδομένα.

Η χρονολόγηση της μούμιας υπολογίζεται μεταξύ 245 – 410 μ.Χ. Στην περιοχή όπου εντοπίστηκε η σπάνια μούμια, βρέθηκαν πετρογλυφικά που απεικονίζουν ανθρωποειδή με τρία δάχτυλα και μακρόστενο κρανίο.

Οι επιστήμονες δεν έχουν δώσει ακόμα επίσημες απαντήσεις, ωστόσο δεν αφήνει περιθώριο για… θεωρίες συνωμοσίας περί εξωγήινων -παρά το απόκοσμο της εμφάνισης της μούμιας που μοιάζει με… το παιδί που θα έκαναν το Alien και ο E.T.



Αντίγονος για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'