Ξανά σε λειτουργία ο επιταχυντής του CERN μετά τη χειμερινή συντήρηση του -Ελ Σεντάι είσαι δω; Αγνοείται ο Πολέμαρχος του Θεού

Παγκόσμια ανησυχία έχει προκαλέσει η απουσία του Πολεμάρχου Ελ Σεντάι καθώς ο επιταχυντής αδρονίων του CERN μπαίνει σε λειτουργία και πάλι μετά το πέρας της χειμερινής συντήρησης του.
Ο μεγάλος επιταχυντής αδρονίων (LHC) του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών (CERN) είναι πλέον έτοιμος να λειτουργήσει ξανά μετά τη χειμερινή διακοπή για την καθιερωμένη συντήρησή του. Οι πρώτες δοκιμές τροφοδοσίας του επιταχυντή έγιναν μεταξύ 4-18 Μαρτίου και η πρώτη δέσμη σωματιδίων αναμένεται προς το τέλος του μήνα ή και αμέσως μετά το Καθολικό Πάσχα (27 Μαρτίου).

Γράφει ο Αριστοτέλης Φωκάς

Παγκόσμια ανησυχία έχει προκαλέσει η απουσία του Πολεμάρχου Ελ Σεντάι καθώς ο επιταχυντής αδρονίων του CERN μπαίνει σε λειτουργία και πάλι μετά το πέρας της χειμερινής συντήρησης του.

Η «χειμερία νάρκη» του επιταχυντή άρχισε στις 14 Δεκεμβρίου και στο διάστημα των περίπου 11 εβδομάδων που μεσολάβησαν, αντικαταστάθηκαν ορισμένα συστήματα προστασίας όπως οι λεγόμενοι «απορροφητές δεσμών», καθώς και 18 μαγνήτες του Υπερσυγχρότρου Πρωτονίων.

Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ 780... Λεξαριθμικές ισοψηφίες που εκπλήσσουν
Επαναλειτουργεί το CERN κανονικά -Που είναι τώρα ο Πολέμαρχος του Θεού;
ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ 780 ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ
CERN: Ξεπεράστηκε η ταχύτητα του φωτός!!! -Ο Πολέμαρχος του θεού ακόμα αγνοείται
Η επαναλειτουργία του CERN γεννά ελπίδες για την ανακάλυψη νέου υπερσωματιδίου
Έπαψαν οι αεροψεκασμοί; Σταμάτησε το HAARP και το CERN; (ΒΙΝΤΕΟ)
Έπαψαν οι αεροψεκασμοί; Έκλεισε το HAARP και το CERN; (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσης, έγιναν επεμβάσεις σε διάφορα σημεία του κρυογενικού συστήματος ψύξης για να διορθωθούν κάποιες διαρροές και απομακρύνθηκαν χιλιάδες άχρηστα καλώδια. Παράλληλα, οι πειραματικοί φυσικοί και οι τεχνικοί στους ανιχνευτές CMS και ATLAS του επιταχυντή έκαναν τις δικές τους εργασίες συντήρησης.

Ο δεύτερος γύρος λειτουργίας (Run 2) του επιταχυντή ξεκίνησε πέρυσι, επιτυγχάνοντας συγκρούσεις πρωτονίων με ενέργεια-ρεκόρ 13 TeV (τρισεκατομμυρίων ηλεκτρονιοβόλτ).

Άναυδη η επιστημονική κοινότητα αναρωτιέται κι απορεί που έχει χαθεί ο Ελ Σεντάι, ο Πολέμαρχος του Θεού και γιατί τα πειράματα του Cern γίνονται συνεχώς εδώ και χρόνια εκτός από τον χειμώνα που γίνεται η ετήσια συντήρηση.

Παράλληλα οι αστυνομικές αρχές και ο στρατός διεθνώς αναζητούν τον Πολέμαρχο αλλιώς είναι αδύνατο να πάρουμε την Πόλη.

Ελ Σεντάι είσαι δω;

Αόρατα Γεγονότα
Σύνταξη-Επιμέλεια Αριστοτέλης Φωκάς για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'