Ιδρύει κόμμα ο Μπαλτάκος -Υποψήφιος αρχηγός ο Φράγκος Φραγκούλης

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται ο νέος δεξιός πολιτικός σχηματισμός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τάκης Μπαλτάκος στο ΣΚΑΪ. Ο πρώην συνεργάτης του Σαμαρά και απευθείας συνομιλητής της ΧΑ επιβεβαίωσε την ύπαρξη διερευνητικών συζητήσεων για τη δημιουργία νέου κόμματος, απαντώντας καταφατικά στο ερώτημα αν ο πρώην αρχηγός του ΓΕΣ, Φράγκος Φραγκούλης, είναι από τους υποψήφιους επικεφαλής του κόμματος. Η απάντηση της ΝΔ.


Ο κ. Μπαλτάκος είπε ότι υπάρχουν ανιχνεύσεις και ζυμώσεις, καθώς κατά την εκτίμησή του υπάρχει ανάγκη για την δημιουργία κόμματος στα δεξιά της ΝΔ.

Τόνισε δε ότι οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και πως σε δύο-τρεις μήνες θα μπορούσε να ανακοινωθεί και να είναι έτοιμο για συμμετοχή σε εκλογές.

Επίσης, ανέφερε ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται να είναι επικεφαλής, ενώ ερωτηθείς εάν θα μπορούσε να είναι αρχηγός ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης απάντησε καταφατικά, λέγοντας ότι είναι ένα από τα πρόσωπα που θα μπορούσε να είναι αρχηγός.

«Η ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη κινείται καθαρά στο κέντρο» πρόσθεσε, ενώ τόνισε πως η χώρα έχει ανάγκη από ένα δεξιό κόμμα και εάν υπάρξει σύμπνοια μεταξύ όσων συζητούν τότε θα δημιουργηθεί ο κομματικός σχηματισμός.

Ο νυν αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σημείωσε πως με αυτό το κόμμα θα μπορούσε να συνεργαστεί ο Πάνος Καμμένος, εκτιμώντας πως τα ποσοστά συνολικά ενός δεξιού κόμματος θα φθάσουν στο 10%-12%.

Απέκλεισε συνεργασία με την Χρυσή Αυγή, αλλά είπε ότι το υπό συζήτηση νέο δεξιό κόμμα θα μπορούσε να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους της, οι οποίοι κατά την άποψη του δεν είναι ακροδεξιοί, αλλά δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι της ΝΔ.

Μίλησε για κόμμα με πατριωτικό χαρακτήρα, αντιμνημονιακό και τάχθηκε εναντίον της δημιουργίας των hot spots.

ΝΔ: Γιατί δεν πάει απευθείας στην ΧΑ;

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για όσα είπε ο κ. Μπαλτάκος, η αντίδραση της ΝΔ ήταν η εξής: «Δεν καταλαβαίνουμε γιατί ο κ. Μπαλτάκος μπαίνει στον κόπο να ιδρύσει κόμμα και δεν εντάσσεται απευθείας στη Χρυσή Αυγή, της οποίας εξάλλου είναι προνομιακός συνομιλητής».

Εμείς από την πλευρά μας προτείνουμε να βάλουν αρχηγό τον Στρατηγό Γράψα, με Φράγκο, Γράψα και Καμμένο, η Πόλη είναι σιγουράκι με απόδοση 1.05 και θα επαληθευτούν και οι προφητείες των γεροντάδων.

Άλλωστε τα λεγε ο γέροντας...

Αντίγονος για τα Αόρατα Γεγονότα
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'