Απίστευτα Θεοφάνεια στο Κιλκίς! Έψαχναν ώρες τον σταυρό -Δείτε τελικά ποιος τον βρήκε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ομολογούμενος απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο χωριό Χέρσο του Κιλκίς (Κιλκίς: Κάλλικουμ το αποκαλούσαν οι Ρωμαίοι), ανήμερα των Θεοφανείων!



Πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί για τον αγιασμό των υδάτων, με πολλούς νεαρούς παρά το τσουχτερό κρύο και τα παγωμένα λασπόνερα της δεξαμενής, να καρτερούν για να πιάσουν τον τίμιο σταυρό.
Προχωρήστε παρακάτω για το βίντεο.

Όταν μερικά λεπτά πέρασαν και κανένας από τους θαρραλέους βουτηχτές δεν βρήκε τον χρυσό σταυρό, άρχισε και μια χρονοβόρα διαδικασία για να καταφέρουν να τον ανασύρουν από τον πυθμένα της στέρνας!


Τρακτέρ και όχημα της πυροσβεστικής άρχισαν να αντλούν τα ύδατα ενώ μπουλντόζα μπάζωνε τα τρεχούμενα νερά ώστε να μην γεμίσει άλλο ο χώρος με νερό.


Ο κόσμος φυσικά είχε φύγει. Οι ώρες περνούσαν μάταια όμως και έτσι οι παρευρισκόμενοι αποφάσισαν να ζεσταθούν με μια πρόχειρη φωτιά που άναψαν και να… ξεχαστούν με λίγο τσίπουρο!

Μετά από απέλπιδες προσπάθειες και ενώ το νερό στη γούρνα είχε αισθητά μειωθεί, η μπουλντόζα έκανε μια «βουτιά» με την "χούφτα" στην προσπάθεια να βρεθεί ο τίμιος σταυρός!
Ε αυτό ήταν… δείτε το συγκλονιστικό βίντεο! Αξίζει!


Αόρατα Γεγονότα
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'