Ρωσία: Η Ιστορία της Αγνοούμενης 19χρονης που έζησε φυλακισμένη από τον Bigfoot

Μια φανταστική ιστορία αγάπης παρουσιάστηκε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας πριν αρκετά χρόνια. Ο ψυχίατρος Nikolai Boyarchuk ανέφερε ότι αντέγραψε το κείμενο της ιστορίας από το αρχείο μια γυναίκας ασθενούς του. Ο γιατρός είπε ότι η ιστορία που συνέβη στην Oksana Terletskaya είναι απολύτως πραγματική. Πρόσθεσε ότι δεν θα ήταν ανήθικο να το δημοσιεύσει και να γράψει την ιστορία αυτή στον Τύπο, διότι η γυναίκα είτε πέθανε ή είτε δεν θα επιστρέψει ποτέ να ζήσει με τους ανθρώπους ξανά.


Το 19χρονο κορίτσι ήταν «παντρεμένο» με τον Bigfoot για σχεδόν ένα χρόνο. Η κοπέλα έχασε το δρόμο της μια μέρα μέσα στο δάσος, αφού είχε πληγωθεί από το φίλο της. Πήγε για βόλτα στο δάσος μόνο και μόνο επειδή θα μπορούσε να μείνει εκεί μόνη της με τα συναισθήματά της. Η Oksana αγνόησε παντελώς το γεγονός ότι είχε χάσει το δρόμο για της επιστροφής στο σπίτι της. Κάθισε κάτω από ένα δέντρο και έκλαιγε, προσπαθώντας να ξεπεράσει τον πόνο στην καρδιά της. Συνειδητοποίησε ότι είχε χαθεί, όταν ήταν πολύ αργά. Βρήκε ένα θάμνο με βατόμουρα και αποφάσισε να φάει μερικά μούρα προτού να μπορέσει να αρχίσει να ψάχνει το δρόμο της επιστροφής. Ενώ μάζευε βατόμουρα, άκουσε ένα παράξενο θόρυβο από κάπου κοντά, ήταν σαν κάποιος να έκανε camping. Όταν η κοπέλα παραμέρισε τα κλαδιά των θάμνων, είδε ένα μεγάλο τριχωτό πλάσμα που έμοιαζε με ουρακοτάγκο. Το κορίτσι άρχισε να ουρλιάζει και έχασε τις αισθήσεις της.

«Απέκτησε τις αισθήσεις μου σε μια σπηλιά, μπορούσα να ακούσω ένα ρεύμα κοντά και υπήρχαν ακτίνες φωτός που κατέβαιναν πάνω μου από μια τρύπα στην οροφή -Ο Τανγκ... έτσι ονόμασα το πλάσμα μετά- Καθόταν απέναντί ​​μου. Μου έδειχνε τα δόντια του, σαν να είχε εξοργιστεί, κατάλαβα αργότερα ότι ήταν απλώς το χαμόγελό του. Το τριχωτό ζώο με πλησίασε και άρχισε να μυρίζει τα ρούχα μου. Τότε βρυχήθηκε και έσκισε τα ρούχα μου σε κομμάτια. Η καρδιά μου ήταν έτοιμη να εκραγεί από τον τρόμο, αλλά συνέχισε να μυρίζει μέχρι η μύτη του σταμάτησε κοντά στη βουβωνική μου χώρα. Αυτός βρυχήθηκε ξανά και έπεσε πάνω μου».

ΗΠΑ: Γυναίκα Ισχυρίζεται ότι έχει Σχέση με τον Βigfoot Μεγαλοπόδαρο και Θέλει να κάνουν παιδί

Όταν η Oksana ξύπνησε το επόμενο πρωί, συνειδητοποίησε ότι ήταν φυλακισμένη και σύζυγος του τριχωτού πλάσματος. Όταν Tο ang πήγαινε έξω, κάλυπτε την είσοδο του σπηλαίου με ένα μεγάλο ογκόλιθο, χωρίς να αφήνει κάποιο τρόπο διαφυγής στο κορίτσι. Ο Tang έφερνε πάντα κάτι να φάνε μούρα, καρύδια, μανιτάρια, αυγά ή ωμό κρέας. Η φοβερή σεξουαλική επαφή με το ζώο έγινε ένα καθημερινό μαρτύριο για Oksana.

Υπήρχε μια πηγή σε μια γωνιά του σπηλαίου απ' όπου το νερό έτρεχε κάπου έξω από τη σπηλιά.
Ο Tang αρνήθηκε έντονα να αφήσει το κορίτσι να βγει έξω. Η «Πεντάμορφη και το Τέρας», άρχισαν να αναπτύσσουν μια σχέση. Ο Tang έδειξε ενδιαφέρον για το CD-player του κοριτσιού. Η Oksana είχε μόνο ένα CD μαζί της αυτό με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος Κίνο. Όταν η κοπέλα έδειξε προσεκτικά στο τέρας πώς να ακούει μουσική στα ακουστικά, ο Bigfoot τρομοκρατήθηκε. Αργότερα συνήθισε τη μουσική, όμως, και του άρεσε μάλιστα ένα από τα τραγούδια του CD. Ο Tang αναστατώθηκε πολύ, όταν η μουσική σταμάτησε να παίζει, λόγω της χαμηλής μπαταρίας. Πέρασε ώρες κουνώντας τη συσκευή στα χέρια του.

«Πήρα τις μπαταρίες και του έκανα νόημα ότι δεν μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς αυτές. Το επόμενο πρωί ο Tang πήρε μια μπαταρία και έφυγε. Όταν επέστρεψε στη σπηλιά το βράδυ, έφερε μαζί του ένα πακέτο μπαταρίες». Ο Bigfoot ή Yeti ή οτιδήποτε ήταν αυτό το πλάσμα διέρρηξε αναμφίβολα ένα μικρό μαγαζί κάπου στην πόλη. Η Oksana κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το σπήλαιο, στο οποίο διέμενε, δεν ήταν πολύ μακριά από κάποιον οικισμό, όπου ζούσαν άνθρωποι.

Τα δείγματα Μεγαλοπόδαρου ανά τον Πλανήτη ανήκουν σε διάφορα γνωστά όντα
Είναι ο Μεγαλοπόδαρος Bigfoot ή Κάτι άλλο (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)
Κυνηγός ισχυρίζεται ότι παγίδευσε τον Μεγαλοπόδαρο και σχεδιάζει να τον κάνει περιοδεία...(ΒΙΝΤΕΟ)
O Καναδός Μεγαλοπόδαρος σε Βίντεο - Ψέμα ή Αλήθεια;

Η φυλακισμένη του Yeti δεν μπορούσε να δει την εναλλαγή νύχτας και μέρας, και πώς το καλοκαίρι γινόταν φθινόπωρο. Όταν ο Tang ξεκίνησε να αποθηκεύει τρόφιμα για το χειμώνα, η Oksana κατάλαβε ότι ήδη τελείωνε το φθινόπωρο. Εκείνη προσπάθησε να εξηγήσει στο θηρίο ότι κρύωνε.
Ο Tang ακούσει τη "γυναίκα" του και έφυγε. Το τριχωτό τέρας κατέληξε να είναι αρκετά πιο έξυπνο από ότι μπορούσε να σκεφτεί η Oksana: το βράδυ ο Tang έφερε ένα ζεστό επενδυμένο μπουφάν και ένα παντελόνι. Έγινε γνωστό στη συνέχεια ότι η ιστορία του κοριτσιού συνέπεσε με την ιστορία ενός οδηγού τρακτέρ, ο οποίος είπε ότι ένα τέρας του επιτέθηκε στις αρχές του Οκτωβρίου, τον τίναξε έξω από τα ρούχα του και εξαφανίστηκε. Η Oksana ήταν μάλιστα πολύ χαρούμενη που βρήκε κι έναν αναπτήρα σε μια τσέπη του μπουφάν.

«Πήρα μερικά ξερά κλαδιά και φύλλα από το έδαφος και αποφάσισα να βάλω μια φωτιά. Όταν είδε τη φωτιά, ενθουσιάστηκε πολύ. Μου φάνηκε ότι ο θυμός και η φρίκη ήταν σαν να τον κομμάτιαζαν από μέσα. Έγινε πολύ ήσυχος: ...Κάθισε σε μια γωνιά και ήταν πολύ ήσυχος. Τον λυπήθηκα. Κατάφερα να ξεπεράσω τον δικό μου φόβο, όμως. Πήγα στον Tang και τον χτύπησα μαλακά στο κεφάλι. Έβαλε το μεγάλο χέρι του γύρω μου και γρύλισε. Μια εβδομάδα αργότερα μπορούσε ν κάτσει μαζί μου κοντά στη φωτιά. Ξεκινήσαμε να τηγανίζουμε κάστανα και κρέας. Ο Tang ενθουσιάστηκε, όταν δοκίμασε το τηγανητό κρέας. Έχω επίσης είχα την ελπίδα ότι κυνηγοί θα παρατηρούσαν τον καπνό που έβγαινε από την τρύπα στην οροφή του σπηλαίου, αλλά δυστυχώς οι άνθρωποι δεν βρήκαν το καταφύγιο του Tang. Κρύωσα στις αρχές του χειμώνα. O Tang κατάλαβε ότι ήμουν άρρωστη και προσπάθησε να με ταΐσει με κάποιες ρίζες και τα φυτά. Με αγκάλιαζε σφιχτά τη νύχτα για να με κρατάει ζεστή».

Η Oksana κατόρθωσε να δραπετεύσει από τη φυλακή της τελικά κατά την άνοιξη. Η σχέση της με το Yeti είχε γίνει σχεδόν τέλεια εκείνη την εποχή. Ο Tang την πήγαινε τα πρωινά για να δουν τον ήλιο, αλλά ποτέ δεν άφηνε την κοπέλα μόνη της. Μια μέρα ένιωσε κάτι επικίνδυνο στον αέρα. Πριν από την αναχώρηση, κάλυψε την είσοδο της σπηλιάς με το βράχο ως συνήθως, αλλά δεν πρόσεξε ένα μικρό κενό που άφηνε ο ογκόλιθος. Το κορίτσι χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να γλιστρήσει έξω, αλλά όταν τελικά κατάφερε να βγει από το σπήλαιο, άρχισε να τρέχει χωρίς να κάνει στάση. Όταν είδε ανθρώπους στο δάσος, συνειδητοποίησε ότι ήταν επιτέλους ελεύθερη.

«Οι γονείς της έφεραν την Oksana στο νοσοκομείο μας», είπε ο Δρ Boyarchuk.
«Η κοπέλα ήταν διανοητικά ανίκανη. Το μόνο που μου έλεγε ήταν ότι είχε παντρευτεί με ένα Bigfoot για ένα χρόνο. Ποτέ δεν κατάφερε να συνηθίσει τις συνθήκες στο σπίτι. Φοβόταν να πάει έξω, ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας και φοβόταν τρομερά το σκοτάδι. Επιπλέον, η Oksana δεν μπορούσε να φάει κανονικό φαγητό», είπε ο γιατρός.

Το κορίτσι ανάρρωσε για λίγο στο ψυχιατρείο. Είπε την ιστορία της στο γιατρό της και κι αυτός έβαλε τα πάντα στον φάκελο της Oksana, αφού έκρινε ότι η περιγραφή της ασθενούς ήταν παραλήρημα. Όταν η κοπέλα συνειδητοποίησε ότι κανείς δεν πίστευε την ιστορία της, βρέθηκε σε απόγνωση. Δεν έδειχνε καμία αντίδραση στους γονείς της, όταν την επισκέπτονταν, δεν ήθελε να τρώει ή να πίνει. Μια μέρα η Oksana άρχισε να ανακάμπτει πολύ γρήγορα. Άρχισε να τρώει, να μιλάει ακόμα και να γελάει. Όταν οι γιατροί της είπαν ότι ήταν όλο και καλύτερα, η Oksana γέλασε και είπε ότι δεν ήταν ποτέ άρρωστη. Πρόσθεσε ότι «αυτός» ήξερε πού βρισκόταν και ότι «αυτός» θα ερχόταν να την σώσει. Οι γιατροί θεώρησαν την εν λόγω συμπεριφορά της ως νέο στάδιο της ασθένειας της Oksana και αποφάσισαν να την απομονώσουν σε ειδικό δωμάτιο. Ωστόσο, η κοπέλα εξαφανίστηκε από το δωμάτιο της, το βράδυ στα μέσα του Νοεμβρίου. Κάποιος πολύ δυνατός τράβηξε τις χαλύβδινες μπάρες του παραθύρου από τον τοίχο από τούβλα. Οι άλλοι τρόφιμοι του κοιτώνα της Oksana είπαν όλοι ότι ένα τεράστιο τριχωτό τέρας είχε απαγάγει το κορίτσι. Οι ειδικοί και οι κυνηγοί με τα σκυλιά ποτέ δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον Bigfoot, λόγω της βαριάς χιονόπτωσης.

Η ιστορία δημοσιεύτηκε στη ρωσική εφημερίδα Pravda το 2004. Οποιοσδήποτε ποτέ να ψάξει στο google το όνομα της κοπέλας. Αναφορές της ιστορίας υπάρχουν διεθνώς και από πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου.

Σύνταξη-Επιμέλεια Περικλής Παπαδόπουλος για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'