Nibiru: Σήμερα η σύγκρουση με τη Γη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τις αποτυχημένες προβλέψεις για το 2012 και το ημερολόγιο των Μάγια και πάλι σε κατάσταση αναμονής έχουν τεθεί οι συνωμοσιολόγοι προκειμένου να ανακαλύψουν αν θα πετύχουν με την... τρίτη, την ημερομηνία καταστροφής του πλανήτη μας.


Ο πλανήτης ή καφέ νάνος Nibiru αναμένεται να συγκρουστεί σήμερα με τη Γη, προκαλώντας την καταστροφή του πλανήτη μας. Αυτό πιστεύουν οι συνωμοσιολόγοι του Πλανήτη Χ, σύμφωνα με τους οποίους τα "φώτα των σεισμών", λάμψεις που παράγονται από την τριβή πλακών, αποτελούν οιωνό όσων πρόκειται να ακολουθήσουν.

Διαβάστε επίσης
• Γιατί η NASA θέλει να θέσει αστεροειδή σε τροχιά γύρω από τη σελήνη;
• Οι ισχυροί σεισμοί προάγγελοι του Nibiru; (BINTEO)
• Επιστήμονας προειδοποιεί: Ο Ένατος Πλανήτης θα καταστρέψει τη Γη μέσα στον Απρίλιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέτοιου είδους λάμψεις έκαναν πολύ έντονα την εμφάνισή τους μετά τον καταστροφικό σεισμό που χτύπησε το Μεξικό τον Σεπτέμβριο, με συνωμοσιολογικό ιστότοπο να γράφει: "O Πλανήτης Χ φαίνεται ότι ήδη έχει αρχίσει να μας επηρεάζει: ηφαίστεια, σεισμοί και ισχυρές καταιγίδες πλήττουν τη γη". Σεισμοί έχουν πλήξει την Ινδονησία, το Γιβραλτάρ και την Ιταλία, το τελευταίο διάστημα o Nibiru διαταράσσει τον ήλιο και επηρεάζει τους ωκεανούς, τις τεκτονικές πλάκες και το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης".

Σύμφωνα με τον ίδιο ιστότοπο, η παγκόσμια ελίτ γνωρίζει για τον Nibiru και είναι προετοιμασμένη:

«Η ελίτ έχει προετοιμάσει υπόγειες βάσεις στις ΗΠΑ, την Κίνα και τη Ρωσία, η οποία είναι η μόνη που έχει φροντίσει για όλους τους πολίτες της».

Ο Nibiru είναι ένας πλανήτης ή καφέ νάνος που υποτίθεται ότι κατευθύνεται στο ηλιακό μας σύστημα και θα φέρει την Αποκάλυψη στη Γη, της οποίας θα σκοτώσει το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού. Ο ισχυρισμός ξεκίνησε από τον χριστιανό αριθμολόγο Ντέιβιντ Μίντερ, ο οποίος πρώτος προέβλεψε ότι το καταστροφικό ουράνιο σώμα θα χτυπούσε τη Γη στις 23 Σεπτεμβρίου. Παρά το γεγονός ότι αυτός ο ισχυρισμός του δεν επιβεβαιώθηκε, οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι ο Μίντερ έκανε λάθος υπολογισμούς και ότι η 19η Νοεμβρίου θα σημάνει την άφιξη του Πλανήτη Χ.


Η NASA, από τη μεριά της, αρνείται ακόμη και την ύπαρξη του Nibiru και χαρακτηρίζει την όλη υπόθεση ως διαδικτυακή ψευδή είδηση.

Όπως αναφέρει ο αστρονόμος David Morrison, "Τέτοιος πλανήτης δεν υπάρχει, δεν έχει υπάρξει και πιθανότατα δεν θα υπάρξει ποτέ".

"Μόνο φέτος, η ημέρα σύγκρουσης του Nibiru με τη Γη έχει ανανεωθεί δύο φορές: Η Αποκάλυψη που θα συνέβαινε στις 23 Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκε για τις 21 Οκτωβρίου και τώρα έχουμε φτάσει στην 19η Νοέμβρη".

Όπως και να έχει, σήμερα θα ανακαλύψουμε αν το σενάριο αυτό θα επιβεβαιωθεί ή θα έχει την ίδια μοίρα με τα δύο προηγούμενα και το 2012.

Αριστοτέλης Φωκάς για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις