Ο Σαββίδης πήρε το Epsilon... ε και;

Αλλάζει χέρια το κανάλι Epsilon, με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι ο νέος του ιδιοκτήτης. Ο Ιβάν φαίνεται να κάνει επιλογές second class καθώς ο Μαρινάκης έχει τα φαβορί Τα Νέα, τον ΔΟΛ, το Mega, Ολυμπιακό. Ο Ιβάν έχει Έθνος, Πήγασο, ΠΑΟΚ.


Το τίμημα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως ο ομογενής επιχειρηματίας, δείχνει αποφασισμένος να επεκταθεί στον χώρο των ΜΜΕ καθώς έχει ήδη αποκτήσει Έθνος και Ημερησία.

Διαβάστε επίσης
• Ελλάδα 2017: Ο Σουρεαλισμός μιας κοινωνίας που καταρρέει
• Το μυστήριο του θανάτου του Παύλου Ψωμιάδη -Η εμπλοκή με το Noor One
• Ποιος είναι ο εφοπλιστής της Φιλοθέης και πως στήθηκε το καρτέλ

Ο Ιβάν Σαββίδης, συμμετείχε στον διαγωνισμό που τελικώς ακυρώθηκε για τις τηλεοπτικές άδειες, όντας αρχικά πρώτος επιλαχών. Στη συνέχεια απέκτησε την άδεια που είχε αποδοθεί στον Χρήστο Καλογρίτσα, όταν η εγγυητική του τελευταίου κατέπεσε. Άγνωστο παραμένει επίσης τι θα συμβεί με τη συμμετοχή του Ιβάν Σαββίδη στο MEGA μέσω Πήγασου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οριστική συμφωνία δεν έχει υπογραφεί μέχρι στιγμής. Οι δυο πλευρές, είχαν συνομιλίες την περασμένη εβδομάδα και έθεσαν το πλαίσιο της οριστικής μεταξύ τους συμφωνίας, η οποία αναμένεται να υπογραφεί εντός των επόμενων ημερών.

Φυσικά αναμένεται να κοπούν τα τηλεοπτικά σκουπίδια που μέχρι τώρα είχε το κανάλι.

Ο τηλεοπτικός σταθμός «Ε» μετρά 4 χρόνια ζωής καθώς δημιουργήθηκε το 2013, έπειτα από την απόκτηση της τηλεοπτικής συχνότητας του 902 του ΚΚΕ, από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.

Αριστοτέλης Φωκάς για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'