Spoilers! Ποιος είναι πραγματικά ο Jon Snow -Δείτε τα Trailer της 7ης Season (BINTEO)

Μια διαρροή από το τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Empire» αποκαλύπτει πιθανώς το πραγματικό όνομα του Jon Snow και τα δικαιώματα που προκύπτουν για τη θέση στον θρόνο!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν spoilers.


Όσο πλησιάζει η 7η σεζόν του Game of Thrones (16/7/17) και οι φανατικοί ετοιμάζονται για τον... χειμώνα που έρχεται, τόσο πληθαίνουν τα σχόλια για τις πιθανές εξελίξεις στη σειρά. Η μάχη για τον θρόνο του Westeros κορυφώνεται και οι μνηστήρες της ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς τους.

Στο περιοδικό «Empire» και συγκεκριμένα στο τεύχος του Ιουλίου στις σελίδες 84-85 υπάρχει αφιέρωμα που διαρρέει την καταγωγή και το πραγματικό όνομα του Jon Snow. Ως τώρα, γι' αυτόν γνωρίζαμε πως είναι γιος του Ned Stark με γυναίκα άγνωστης και μάλλον... ταπεινής καταγωγής, αλλά τα νέα δεδομένα που προκύπτουν τον φέρνουν πιθανώς ανάμεσα στους δικαιωματικούς διεκδικητές του θρόνου των 7 Βασιλείων!

Διαβάστε επίσης
Επιβεβαιώθηκε η πιο απίστευτη θεωρία των οπαδών στο Game of Thrones -ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS!! (ΦΩΤΟ)
• Ο χειμώνας ήρθε -Winds of Winter το σίζον φινάλε του Game of Thrones, και κατεβάζουμε τα χειμωνιάτικα γιατί επελαύνουν οι White Walkers -ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS (BINTEO)
• Πως θα σωθεί ο Bran Stark; -ΠΡΟΣΟΧΗ!! SPOILERS για όσους δεν έχουν δει την έκτη σεζόν!!! (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)


Η ατάκα που φαίνεται να αποκαλύπτει τις πληροφορίες προέρχεται από τον Isaac Hempstead Wright, τον ηθοποιό που υποδύεται τον Bran Stark.

Το σχόλιο στο περιοδικό αναφέρει:

«Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του 6ου κύκλου, οι ενοράσεις του Bran αποκάλυψαν την αληθινή φύση της κληρονομιάς του Jon και το πραγματικό του όνομα: Jaehaerys Targaryen. Ο Bran τώρα βρίσκεται σε αυτή την επισφαλή κατάσταση στην οποία είναι μόνο αυτός και η Mira και έχει όλες αυτές τις πληροφορίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν ολόκληρη την ιστορία», δήλωσε ο Isaac Hempstead Wright. «Και δεν είναι μόνο για τον Jon. Ξέρει και από που προέρχονται οι White Walkers».




Αυτό σημαίνει πως ενδεχομένως ο Jon Snow είναι ανιψιός της DaenerysTargaryen!



Μένει να φανεί αν πρόκειται για αληθινές πληροφορίες ή όχι...





Δείτε τα trailer. Αύριο ξεκινάει.


Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'