Συμπτώσεις; Οι καταστροφές των βυζαντινών και... 911 χρόνια μετά μια Porche 911 σπέρνει τον θάνατο

Να ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι η "Porsche" συμπλήρωσε τον κωδικό "911" του μοντέλου του αυτοκινήτου (911 χρόνια μετά την καταστροφή του ναού του Υπάτου Διός). Εκπληκτικές συμπτώσεις συνέβησαν στο τραγικό ατύχημα. Τελικά πόσες συμπτώσεις χρειάζονται για να γραφτεί η μοίρα μας; Ένας άνδρας με το σπάνιο όνομα Υπάτιος σε μια περιοχή που λέγεται Ύπατο, στο 83ο χιλιόμετρο. Να θελήσει να πάει στην τουαλέτα εκείνη τη στιγμή. Να σταματήσει σ` εκείνο το σημείο. Που χωρίζεται από την Εθνική οδό μ` ένα διάζωμα. Και μια μοιραία Porsche που μοιάζει σαν βολίδα να πηγαίνει συστημένη στο στόχο της. Για να μπορέσει κανείς να επαναλάβει το μοιραίο δυστύχημα, θα δυσκολευτεί πολύ, να οδηγήσει την Porsche, στην τροχιά που ακολούθησε.
Παιχνίδια της μοίρας ή της Συγχρονικότητας όπως θα έλεγε ο Carl Gung.


Jumbo: τα παιχνίδια -στο matrix- είμαστε εμείς

Σοκ σε όλο το πανελλήνιο έχει προκαλέσει το αδιανόητο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Θήβας.

Μία 33χρονη μητέρα με το τριών ετών παιδί της βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν μία Porsche έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, στο δικό τους σταματημένο όχημα μέσα σε πάρκινγκ στην εθνική οδό.

Νεκροί είναι και οι δύο επιβαίνοντες του πολυτελούς αυτοκινήτου. Στην Porsche επέβαινε ο Γιώργος Βακάκης, 24 ετών, γιος του Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της εταιρίας παιχνιδιών Jumbo, καθώς και ο στενός φίλος και συνεργάτης του νεαρού, Ανδρέας Γεωργακόπουλος. Μάλιστα το άτομο που ήταν συνοδηγός στο πολυτελές όχημα, με τη σύγκρουση εκτοξεύθηκε έξω από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός απανθρακώθηκε.

Διαβάστε επίσης
• Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo οδηγούσε την Porsche -Καρέ Καρέ το τροχαίο (ΒΙΝΤΕΟ)
• Ποια ήταν η Δρ Λίζα που επέβαινε στο μοιραίο Tupolev
• Ποιος ήταν ο αδικοχαμένος Σωτήρης ο πιλότος του μοιραίου Τσέσνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγικό πρόσωπο, ο οδηγός του σταθμευμένου αυτοκινήτου Υπάτιος Πατμάνογλου, σύζυγος της 33χρονης μητέρας και πατέρας του τριών ετών παιδιού τους που βρήκαν φρικτό θάνατο. Το αυτοκίνητο μάρκας Honda Civic, στο οποίο επέβαινε η οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ που υπάρχει σε εκείνο το σημείο της Εθνικής Οδού. Ο Υπάτιος κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το παιδί τους. Την ώρα που ο Υπάτιος μπήκε στην τουαλέτα, η Porsche παρέκκλινε από την πορεία της και έπεσε πάνω στο σταθμευμένο Honda με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Από τη σφοδρή σύγκρουση τα δυο αυτοκίνητα διαλύθηκαν και τυλίχθηκαν στις φλόγες. Όπως φαίνεται στο βίντεο...
...ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την σύγκρουση, ο Υπάτιος βγαίνει τρέχοντας από τις τουαλέτες και αντικρίζει την ανείπωτη τραγωδία αλλά είναι ανήμπορος να αντιδράσει και να προσφέρει την παραμικρή βοήθεια στη σύζυγο και στο παιδί του.

Ενδεικτικός είναι ο τρόπος που το αδιανόητο ατύχημα περιγράφεται στα μέσα: «Σε ένα από τα πιο απίστευτα τροχαία ατυχήματα των τελευταίων ετών, που άφησε άφωνο το πανελλήνιο με την βιαιότητα της σύγκρουσης μια 33χρονη νέα γυναίκα, ο 3χρονος γιος της και δύο νέα παιδιά και στενοί φίλοι, σκοτώθηκαν μέσα σε μια κόλαση φωτιάς».

«Πόσες συμπτώσεις χρειάζονται για να γραφτεί η μοίρα μας; Μια σπάνια σύμπτωση. Ένας άνδρας με το σπάνιο όνομα Υπάτιος σε μια περιοχή που λέγεται Ύπατο, στο 83ο χιλιόμετρο. Να θελήσει να πάει στην τουαλέτα εκείνη τη στιγμή. Να σταματήσει σ` εκείνο το σημείο. Που χωρίζεται από την Εθνική οδό μ` ένα διάζωμα. Και μια μοιραία Porsche που μοιάζει σαν βολίδα να πηγαίνει συστημένη στο στόχο της. Για να μπορέσει κανείς να επαναλάβει το μοιραίο δυστύχημα, θα δυσκολευτεί πολύ, να οδηγήσει την Porsche, στην τροχιά που ακολούθησε. Ο σύζυγός και πατέρας Υπάτιος, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο θάνατος ήρθε έξω από το χωριό Ύπατο, με τη μορφή μιας Porsche 911, σαν αυτή που και εκείνος θαυμάζει και έχει αναρτήσει στο προφίλ του στο facebook». [εικόνα 1]



- Το Υπάτιο Όρος είναι βουνό της Βοιωτίας, που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά του νομού, ανατολικά της Θήβας. Η κορυφή του Υπάτιου όρους βρίσκεται 3,5 χιλιόμετρα από το σημείο που συνέβη το αδιανόητο τροχαίο. Το Υπάτιο Όρος είναι σχετικά χαμηλό βουνό με μέγιστο υψόμετρο 738 μέτρων. Λίγο βορειότερά του σχηματίζεται η λίμνη Υλίκη (όπου βρίσκονται τα ερείπια του ναού & μαντείου Απόλλωνος Πτώου). Στο Υπάτιο όρος υπήρχε κατά την αρχαιότητα ο ναός του Υπάτου Διός, όπου στο εσωτερικό του υπήρχε το επιβλητικό άγαλμα του θεού. Όπως αναφέρεται σε αρχαία κείμενα ο ναός του Ύπατου Δία, ήταν τόσο μεγαλοπρεπής και τόσο μεγάλων διαστάσεων όπου γινόταν αντιληπτός από πολύ μακριά. Ο Δίας Ύπατος είναι ο θεός του Ουρανού, των κορυφών, του βουνού. Είναι ο Ανώτατος, ο θεός ο οποίος είναι ψηλότερα από όλους τους άλλους (υπάρχουν αναφορές ότι στην αντίληψη των Αρχαίων Ελλήνων είναι ο μοναδικός θεός). Είναι ο θεός Παντοκράτωρ, ο Ανώτατος, είναι ο θεός ο οποίος χρησιμοποιεί ως αγγελιοφόρους του οι οποίοι μεταφέρουν τα μηνύματα από πάνω προς τα κάτω και αντιστρόφως, τους αετούς, γι’ αυτό και στα περισσότερα ιερά υπήρχαν αφιερώματα από μαρμάρινους αετούς. Ξέρουμε πως οι Αρχαίοι απεικόνιζαν αυτόν τον Δία Ύπατο σαν ένα ένθρονο θεό.

[Από το επίθετο «ύπατος» που σημαίνει «ανώτατος» προέρχεται και το όνομα «Υπάτιος», εξ’ ου και ο Δίας Ύπατος, αλλά και το αξίωμα και η εξουσία του «υπάτου» στην αρχαία Ρώμη. Το όνομα «Υπάτιος» είναι εξαιρετικά σπάνιο. Η συχνότητα εμφάνισης του ονόματος «Υπάτιος» είναι μόλις 0,002%, ενώ το «Υπατία» εμφανίζεται σε ποσοστό ελαφρώς υψηλότερο, στο 0,013% του πληθυσμού. Από τα ιστορικά πρόσωπα που έχουν ταυτιστεί με το όνομα Υπάτιος/Υπατία, γνωστότερη είναι η ελληνίδα νεοπλατωνική φιλόσοφος, αστρονόμος και μαθηματικός Υπατία που έζησε και δίδαξε στην Αλεξάνδρεια της Βυζαντινής Αιγύπτου, όπου και δολοφονήθηκε από όχλο φανατικών χριστιανών]

Στις πλαγιές του Υπάτιου όρους βρίσκεται το χωριό Ύπατο, ενώ στην κορυφή του Υπάτιου όρους βρίσκεται η Μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος Σαγματά. Το σημείο του τραγικού ατυχήματος είναι 1.580 μέτρα νότια από το χωριό Ύπατο και 3.450 μ. νοτιοδυτικά από τη μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος Σαγματά.

- Η μονή Σαγματά είναι ανδρική ορθόδοξη χριστιανική μονή στην περιοχή της Βοιωτίας στην κορυφή του Υπάτιου όρους. Από το σημείο που είναι χτισμένη διαθέτει πανοραμική θέα προς τον κάμπο της Θήβας. Η μονή προσεγγίζεται με ασφαλτοστρωμένο δρόμο που περνάει από το χωριό Ύπατο που βρίσκεται δύο χιλιόμετρα δυτικά της μονής. Στη μονή Σαγματά υπήρξε ηγούμενος (1971-1977) ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Σύμφωνα με τον Παυσανία στην θέση που σήμερα είναι χτισμένη η μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος Σαγματά ήταν χτισμένος ο μεγαλειώδης ναός του Ύπατου Δία. Την Ιστορία της μονής ως κτισμένης στα λείψανα του μεγαλειώδους ναού τού Διός Υπάτου επιβεβαιώνει και ο σημερινός ηγούμενος της μονής, στο 2.48" – 3.45" του βίντεο που ακολουθεί.


Η μονή χτίστηκε με δομικά υλικά από τον ναό του Δία. Χορηγός της μονής Σαγματά για να κτιστεί στα λείψανα ναού τού Ύπατου Δία υπήρξε ο αυτοκράτορας της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας Αλέξιος Α΄ Κομνηνός [εικόνα 2], ο οποίος με χρυσόβουλό του το 1106 παραχώρησε ιδιαίτερα προνόμια στο μοναστήρι, καθώς και πλούσια δώρα. Την εποχή αυτή αλλάζει και η ονομασία του βουνού από «Υπάτιον» σε «Σαγμάτιον» πιθανώς επειδή το βουνό μοιάζει με σάγμα (=σαμάρι) ή επειδή οι χριστιανοί μοναχοί που πλέον κατείχαν το βουνό ασκούσαν την τέχνη και εργασία του σαγματοποιού.


- Το Jumbo της Θήβας βρίσκεται 3.700 μέτρα νοτιοδυτικά από το σημείο του τραγικού ατυχήματος, επί της Ε.Ο Θήβας-Χαλκίδας. Τα Κεντρικά Γραφεία της εταιρίας Jumbo βρίσκονται στη συμβολή των οδών Κύπρου 9 & Ύδρας στο Μοσχάτο στην Αθήνα.

[Στις δορυφορικές εικόνες των Google Maps που ακολουθούν, στις οποίες το σημείο του τροχαίου απεικονίζεται ως σημείο «Τ», δεν απεικονίζεται το κτίσμα των δημοσίων αποχωρητηρίων που βρίσκεται στο 83,7 χλμ της Ε.Ο. όπου συνέβη το τροχαίο, επειδή η λήψη των δορυφορικών φωτογραφιών της Google έχει προηγηθεί της κατασκευής του κτίσματος. Το αυτό ισχύει και για την έκδοση Street View των Google Maps]

- Η γραμμή που ενώνει το ναό του Ύπατου Δία (σήμερα μονή Σαγματά) με το Jumbo της Θήβας, είναι 6.980 μ. Η Χρυσή Τομή της γραμμής βρίσκεται στα 2.666 μ. από το ναό του Ύπατου Δία (μικρό τμήμα) και στα 4.314 μ. από το Jumbo της Θήβας (μεγάλο τμήμα). Η Χρυσή Τομή της παραπάνω ευθείας βρίσκεται στο ίδιο ακριβώς γεωγραφικό ύψος με σημείο «Τ» που συνέβη το τροχαίο, στις 23 μοίρες, 23 πρώτα και 43 δεύτερα ! [εικόνα 3].


Η απόσταση από την Χρυσή Τομή της παραπάνω ευθείας («ναός του Ύπατου Δία – Jumbo Θήβας»), έως τις δημόσιες τουαλέτες (σημείο «Τ») που συνέβη το αδιανόητο τροχαίο, είναι 832 μ. ήτοι 0,83 χλμ. [εικόνα 4].

Ο αριθμός 083 αναγράφεται στον τοίχο της δημόσιας τουαλέτας!!! [εικόνα 5]


- Η γραμμή που ενώνει το ναό της Άρτεμης Ημερασίας με το ναό της Αυλιδείας Αρτέμιδος, διέρχεται ακριβώς από το σημείο «Τ» που συνέβη το τροχαίο [εικόνα 6]. Η γραμμή είναι 139.319,2 μ.


- Ισοσκελές είναι το τρίγωνο με κορυφή το σημείο «Τ» που συνέβη το τροχαίο, και πλευρές έως (α) το ναό του Απόλλωνα στην Αίγινα (69.223,2 μ.) και (β) το ιερό της Ταυροπόλου Αρτέμιδος (69.223,1 μ.) . [εικόνα 7]

- Ισοσκελές είναι το τρίγωνο με κορυφή το σημείο «Τ» που συνέβη το τροχαίο, και πλευρές έως (α) το ναό του Απόλλωνος Πατρώου στο Θησείο (52.574,27 μ.) και (β) τα κεντρικά γραφεία του Jumbo στο Μοσχάτο στην Αθήνα (52.574,44 μ.) . [εικόνα 8].

- Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, είναι η έδρα της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η περιφέρειά της καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της Αθήνας και των περιχώρων της πόλης. Ο Μητροπολίτης, λαμβάνει τον τίτλο του Αρχιεπίσκοπου, σήμερα Αρχιεπίσκοπος Αθηνών είναι ο Ιερώνυμος. Η έδρα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Αγίας Φιλοθέης 21, στην Πλάκα.
Ο Ιερώνυμος Β’, κατά κόσμον Ιωάννης Λιάπης, διαδέχτηκε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο τον μακαριστό Χριστόδουλο. Το δρόμο για την ανέλιξη του Ιερώνυμου στο ύπατο εκκλησιαστικό αξίωμα της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας του Χριστού, άνοιξε ο θάνατος του Χριστόδουλου πριν από οκτώ χρόνια.

Η γραμμή που ενώνει το ναό τού Υπάτου Διός, σήμερα μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος Σαγματά, από την οποία ξεκίνησε ως ηγούμενος ο σημερινός αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, με το ναό τού Ολυμπίου Διός ή Ολυμπιείο στην Αθήνα (Στήλες Ολυμπίου Διός), διέρχεται ακριβώς από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, την έδρα τής εκκλησίας τής Ελλάδος, όπου προκαθήμενος είναι ο μακαριώτατος αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ως πρόεδρος της ιεράς συνόδου της ιεραρχίας, του ανώτατου θεσμικού οργάνου διοίκησης της εκκλησίας της Ελλάδος [εικόνα 9]. Η γραμμή είναι 55.615 μ.


Αν η ακρίβεια των μετρήσεων της Google στους χάρτες της δεν αμφισβητείται, τότε σύμφωνα με την κοινή λογική και τα διδάγματα της κοινής πείρας έπεται ότι:

1. Η πορεία του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμου, από ηγούμενος στο ναό τού Υπάτου Διός στο Υπάτιον Όρος, ως το ύπατο αξίωμα του προκαθήμενου της ελληνορθόδοξης εκκλησίας στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, αποτυπώνεται με ακρίβεια χιλιοστού πάνω στη γραμμή του Διός Υπάτου της εικόνας 9. Την πορεία του Ιερώνυμου ως το ύπατο αξίωμα της ελλαδικής εκκλησίας, καθόρισε ο ναός τού Υπάτου Διός στο όρος Υπάτιον.

2. Ο σύζυγος και πατέρας Υπάτιος δεν είχε ελεύθερη βούληση να καθορίσει τα πράγματα όπως αυτός θα ήθελε. Αυτό δείχνουν οι εικόνες 3-8. Ο θάνατος της οικογένειας του Υπάτιου ήταν καθορισμένος, ακριβώς στο ύψος της Χρυσής Τομής της γραμμής που ενώνει το ναό του Ύπατου Δία με το Jumbo της Θήβας. Καθορισμένος ήταν και θάνατος του υιού Jumbo, στο ύψος της Χρυσής Τομής της ίδιας γραμμής, που ενώνει το Jumbo της Θήβας με το ναό του Ύπατου Δία. Το ίδιο ισχύει και για τον θάνατο του δεύτερου επιβαίνοντα στην Porsche. Κανείς από τους πρωταγωνιστές του αυτοκινητικού δυστυχήματος δεν μπορούσε να δράσει διαφορετικά από τον τρόπο που τελικά έδρασε. Κανείς τους δεν μπορούσε να πράξει ή παραλείψει κάτι ώστε οι τέσσερις που πέθαναν να αποφύγουν το θάνατο.

Το πότε και με ποια κριτήρια καθορίστηκε ο θάνατος των τεσσάρων ανθρώπων, είναι επιστημονικό ζήτημα που η ανθρώπινη νόηση θα αργήσει να απαντήσει. Ένα ενδεχόμενο είναι να καθορίστηκε όταν οι βυζαντινοί κατέστρεψαν το ναό του Ύπατου Δία για να χτίσουν τη μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος Σαγματά. Πιθανόν το θάνατο της οικογένειας του άτυχου Υπάτιου και των δύο νεαρών να καθόρισε το χρυσόβουλο του 1106 του αυτοκράτορα Αλέξιου Κομνηνού, που σφράγισε το τέλος τού μεγαλειώδους ναού τού Υπάτου Διός στο Υπάτιον Όρος. 911 χρόνια μετά μια Porsche 911 σπέρνει φωτιά και θάνατο, οδηγούμενη από τη γραμμή του Ύπατου Δία.

Συμπεράσματα

Μια σπάνια σύμπτωση. Το πιο απίστευτο τροχαίο των τελευταίων ετών. On camera. Με την ελληνική και διεθνή κοινή γνώμη άφωνη. Όνομα Υπάτιος. Συχνότητα 0,002%. Που σημαίνει ότι στα 10 εκατομμύρια Έλληνες, μόλις 200 έχουν το όνομα Υπάτιος. Που κινούνται σε μια αχανή έκταση 131.957 τετραγωνικών χιλιομέτρων που καλύπτει η ελληνική επικράτεια. Από τα 131.957 τετραγωνικά χιλιόμετρα που δικαιούνται οι 200 Υπάτιοι, βρίσκεται ένας (Υπάτιος) που σταθμεύει το αυτοκίνητό του σε έκταση λίγων τετραγωνικών μέτρων, σε σημείο ασφαλές, έξω και μακριά από την Εθνική Οδό. Έξω από το χωριό Ύπατο. Κάτω από το Υπάτιο Όρος. Κάτω από το ναό του Υπάτου Διός. Και μια μοιραία Porsche που μοιάζει σαν βολίδα να πηγαίνει συστημένη στο στόχο της. Μια Porsche που ιδιοκτήτης είναι ο Τζάμπο.

Μια Porsche που οδηγεί ο γιος του Τζάμπο. Σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το Τζάμπο της Θήβας. Το μοναδικό Τζάμπο σε ακτίνα πολλών δεκάδων χιλιομέτρων. Το 1 από τα 45 καταστήματα Τζάμπο στην ελληνική επικράτεια. Το 1 από τα 45 καταστήματα Τζάμπο σε μια έκταση 131.957 τετραγωνικών χιλιομέτρων βρέθηκε στα 3 χιλιόμετρα από το σημείο που έγινε το φρικτό τροχαίο. Με το αδιανόητο τροχαίο να συμβαίνει στο ύψος ακριβώς της Χρυσής Τομής της γεωδαισιακής γραμμής που ενώνει το ναό του Ύπατου Δία με το Τζάμπο της Θήβας. Μιας γεωδαισιακής γραμμής 6.980 μόλις μέτρων. Μετρημένης με ακρίβεια χιλιοστού. Από την Google Maps. Ένας Υπάτιος και ένας Τζάμπο πρωταγωνιστές σε ένα αδιανόητο τροχαίο, στο ύψος της Χρυσής Τομής μιας γραμμής 7 χιλιομέτρων που ενώνει τον Ύπατο Δία με το Τζάμπο. Με την απόσταση από τη Χρυσή Τομή ως το σημείο που βρίσκονται οι δημόσιες τουαλέτες να είναι 0,83 χλμ. Και οι δημόσιες τουαλέτες να γράφουν στον τοίχο τον αριθμό 083. Κι όλα αυτά μαζεμένα σε μια μικρή λωρίδα γης τής Βοιωτίας, όταν η έκταση της Ελλάδας είναι 132.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Και όλο αυτό με σημείο αναφοράς το ναό τού Υπάτου Διός. Το ναό που λεηλάτησαν οι βυζαντινοί. Το ναό που οι χριστιανοί κατέστρεψαν για να χτίσουν τη μονή Σαγματά. Και από εκεί που έστεκε ο ναός τού Ύπατου Δία (μονή Σαγματά), να έχει ξεκινήσει ο ύπατος της ορθοδοξίας, ο Ιερώνυμος. Που εγκαταστάθηκε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών μετά τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατο του Χριστόδουλου. Και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, η έδρα τού υπάτου Ιερώνυμου, να βρίσκεται ακριβώς πάνω στη γραμμή που ενώνει το ναό τού Υπάτου Διός με το ναό τού Δία στην Αθήνα (Στήλες του Ολυμπίου Διός). Και το ναό τού Ύπατου Δία στον οποίο υπηρέτησε ο ύπατος του χριστιανισμού Ιερώνυμος, να έχουν οι χριστιανοί καταστρέψει το 1106. Και το 2017, που σημαίνει 911 χρόνια μετά, μια Porsche 911 να σπέρνει φωτιά και θάνατο, οδηγούμενη από τη γραμμή τού Ύπατου Δία.

Διαβάστε επίσης
• Το Μυστήριο των Συμπτώσεων -Ο C. Jung και η Συγχρονικότητα
• Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ! ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ
• Κρυφές δυνάμεις του Μυαλού

Αόρατα Γεγονότα του Thanasis Alampasis

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'