900.000 έλαβε η σύζυγος του κεντροδεξιού υποψήφιου προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν

Συνολικά 900.000 ευρώ έλαβε η σύζυγος του υποψήφιου προέδρου της Γαλλίας με την Κεντροδεξιά, Φρανσουά Φιγιόν, ως κοινοβουλευτική συνεργάτης του ίδιου και του αναπληρωτή του στην Εθνοσυνέλευση, καθώς και ως εργαζόμενη σε λογοτεχνική επιθεώρηση, σύμφωνα με τη σατιρική εφημερίδα «Le Canard Enchaîné».


 Η εφημερίδα σημειώνει ότι ο δεξιός Γάλλος πολιτικός έδινε αμοιβή και δύο από τα παιδιά του ως κοινοβουλευτικούς συνεργάτες, ως μέλος αυτή τη φορά της Γερουσίας, άνω σώματος του κοινοβουλίου, μεταξύ 2005 και 2007.

Διαβάστε επίσης
• Απίστευτο: Για χρόνια «καυτά κορίτσια» της Χαμάς έκλεβαν και συγκέντρωναν φωτογραφίες, βίντεο, ηχογραφήσεις, συνομιλίες, επαφές, έγγραφα και χάρτες από τους ίδιους του Ισραηλινούς στρατιώτες και αξιωματικούς
• Σκάνδαλο μεγατόνων! Συνελήφθη ο πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών
• Νέο σκάνδαλο με Παπάδες στα Φάρσαλα -Επιχειρηματίες, ιδιώτες φέρονται να έκαναν εικονικές δωρεές σε εκκλησίες και μονές της περιοχής για φοροαπαλλαγές

 Ο ισχυρισμός της εφημερίδας είναι ότι η κ. Φιγιόν δεν εργάστηκε ποτέ στην πραγματικότητα για να κερδίσει τα χρήματα που έλαβε.

 Οι περίοδοι κατά τις οποίες η Πενελόπ Φιγιόν φέρεται να εργάστηκε ως κοινοβουλευτικός συνεργάτης του συζύγου της, πρωθυπουργού της Γαλλίας μεταξύ 2007 και 2012, ήταν μεταξύ 1988 και 1990, μεταξύ 1998 και 2002, καθώς και έξι μήνες το 2012.

 Φέρεται επίσης να εργάστηκε για τον αναπληρωτή του κ. Φιγιόν στην Εθνοσυνέλευση, Μαρκ Ζουλό, μεταξύ 2002 και 2007.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'