Μαζική ανάκληση τροφίμων μετά από σαμποτάζ

Ποια τρόφιμα μαζεύονται από ράφια και ψυγεία μετά από ανάρτηση για επαπειλούμενη επιμόλυνση. Σημαντικές απώλειες για τις επιχειρήσεις. Η ανάρτηση έγινε στον ιστοχώρο indymedia.



Βασικά διατροφικά προϊόντα απομακρύνονται προληπτικά από την αγορά την Αττικής μετά από ανάρτηση που έκανε λόγο για δηλητηρίαση τους με χλωρίνη και υδροχλωρικό οξύ. Πρόκειται για βασικά προϊόντα όπως το φρέσκο γάλα της Δέλτα, καθώς και άλλα των εταιρειών Coca Cola, Nestle, και Unilever.

Διαβάστε επίσης
• Ρωσία: Πεθαίνουν γιατί ήπιαν Λοσιόν μπάνιου για να μεθύσουν
• Η διατροφή με αλλαντικά μπορεί να προκαλέσει καρκίνο!
• Καταρρίπτοντας 9 μύθους για το γάλα

Σε ανακοίνωση της η Δέλτα αναφέρει ότι προχωρεί προληπτικά στην προσωρινή διακοπή της διάθεσης του Φρέσκου Γάλα Πλήρες 1 λίτρο (χάρτινη συσκευασία).

Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν Coca Cola, Unilever και Nestle αναφέρουν «ότι σε συνέχεια ανακοίνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας αναφορικά με κείμενο που αναρτήθηκε χθες στο διαδίκτυο, το οποίο αφορά επαπειλούμενη επιμόλυνση συγκεκριμένων προϊόντων μας, οι εταιρείες Coca-Cola, Nestlé και Unilever ενημερώνουμε ότι, μετά από συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, προχωρούμε σε άμεση προληπτική απομάκρυνση των παρακάτω προϊόντων από όλα τα σημεία πώλησης στην Αττική:

Coca Cola Light (500 ml πλαστική φιάλη, 4x500 πλαστική φιάλη)
Nestea Ice Tea Λεμόνι (500 ml πλαστική φιάλη, 4x500 πλαστική φιάλη)
Nestea Ice Tea Ροδάκινο (500 ml πλαστική φιάλη, 4x500 πλαστική φιάλη)
Pummaro "κλασικό" και "πιο συμπυκνωμένο" (χάρτινη συσκευασία των 500g και 520g αντίστοιχα)
Hellmann's Caesar Salad Dressing (πλαστικό μπουκάλι 235 ml)

Όπως αναφέρουν οι τρεις εταιρείες τροφίμων από την πρώτη στιγμή, είμαστε σε στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, καθώς η ασφάλεια των καταναλωτών μας αποτελεί πρωταρχική και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα μας».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΦΕΤ τονίζει ότι «έχει ήδη ξεκινήσει τους σχετικούς ελέγχους στην στοχοποιημένη αγορά της Αττικής και σε στενή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, θα ήθελε να διαβεβαιώσει τους Έλληνες καταναλωτές ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να προστατευθεί η υγεία τους από τέτοια συμβάντα».

Αόρατα Γεγονότα

Αναφορές:

  1. https://athens.indymedia.org/post/1567029/


Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'