Και γνωστός κοσμηματοπώλης του Κολωνακίου μπλεγμένος στη Μαφία των Ρομά διαρρηκτών

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος. Μετά τον πασίγνωστο ιδιοκτήτη ενεχυροδανειστηρίου που συνελήφθη για συμμετοχή στη σπείρα των διαρρηκτών των Βορείων Προαστίων που είχε ρημάξει σπίτια διασήμων, και πασίγνωστος κοσμηματοπώλης του Κολωνακίου φέρεται να είναι μπλεγμένος στο κύκλωμα.


Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πάρα πολύ γνωστό όνομα που μαζί με τον bon viveur που συνελήφθη χθες έπαιρναν τα πιο καλά και ακριβά κομμάτια που ξάφριζε η μαφία από τα σπίτια των εύπορων οικογενειών των Βορείων Προαστίων.

Δείτε επίσης
• Στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστήριου Αλέξανδρος Αγγλούπας -Λειτουργούσε ως κλεπταποδόχος στη συμμορία των Ρομά
• Δύο Παπάδες χρειάστηκαν Τέσσερα Χρόνια για να μπουν φυλακή για υπεξαίρεση 930.000 ευρώ -Αν είχαν κλέψει κανένα καρβέλι ψωμί θα τους προφυλάκιζαν αμέσως;
• Πώς γίνεται ο «Εσκομπάρ των Βαλκανίων» να μη ζει στη χλιδή;

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο ενεχυροδανειστής, όσο και ο κοσμηματοπώλης πήγαιναν συχνά στο εξωτερικό μετά από κάθε χτύπημα της σπείρας και επισκέπτονταν με τα κλοπιμαία ξένους οίκους για να τα εκτιμήσουν.

Μάλιστα οι αρχές ερευνούν το ρόλο του κοσμηματοπώλη καθώς υπάρχουν στοιχεία ότι εκτός από κλεπταποδόχος ήταν και πληροφοριοδότης των Ρομά.

Επίσης, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, στη μαφία των διαρρηκτών εμπλέκονται και αστυνομικοί, οι οποίοι όμως παραμένουν ασύλληπτοι.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'