Ελέω Ομπάμα -Το κράτος θα προχωρήσει σε Απροκάλυπτη και Απρόκλητη Καταστολή;

Δεν θα αναφερθούμε αναλυτικά στην –αναμενόμενη- απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε ένα αυταρχικό φιρμάνι απαγορεύοντας ουσιαστικά τις διαδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για την επίσκεψη Ομπάμα.


Δείτε τη σχετική τοποθέτηση του ΚΚΕ, την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και την αντίδραση από την ιστοσελίδα της ΛΑΕ. Παρόμοιες ανακοινώσεις καταγγελίες έχουν δημοσιοποιήσει δεκάδες εργατικά σχήματα, πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες.

Δείτε επίσης
Απαγόρευση διαδηλώσεων -Κάλεσμα από Αριστερά και Δασκάλους
• «Εσείς οι Γερμανοί πάντα θα κάνετε bullying και θα φοράτε λευκή κάλτσα με πέδιλο»
• Ισπανικό fund επιχείρησε να βγάλει σε πλειστηριασμό σπίτι στο Περιστέρι!
• Εκκλησιαστικές μπίζνες με την αρωγή της κυβερνητικής καταστολής (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε φυσικά θα κάνουμε καμιά αναφορά στο τι οργισμένες καταγγελίες έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση και παρόμοιες αποφάσεις έπαιρναν Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ.

Ένα θα γράψουμε μόνο. Ελπίζουμε να μην έχουν βάση οι δημοσιογραφικές πληροφορίες που κυκλοφορούν και αναφέρουν ότι με εντολή των πολιτικών προϊσταμένων τους, η ένστολη αληταρία, προστασίας του συστήματος, θα προχωρήσει σε μια άνευ προηγουμένου απροκάλυπτη και απρόκλητη καταστολή. Και το αναφέρουμε αυτό γιατί εκτιμάμε ότι πιθανόν τότε να συναντήσει αντιστάσεις που θα είναι πρωτόγνωρες.

Έχουμε την αίσθηση δηλαδή ότι αν υπάρξουν συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων καταστολής, αυτή την φορά ίσως να μην περιοριστούν σε περιορισμένης κλίμακας ανταλλαγής δακρυγόνων –μολότοφ.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'