Ωραιόκαστρο: Παραμένει το βαρύ κλίμα μετά το θανατηφόρο τροχαίο έξω από το κέντρο προσφύγων

Βαρύ είναι το κλίμα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων του πρώην εργοστασίου «Φέσσα» στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, ύστερα από το προχθεσινό θανατηφόρο τροχαίο κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους μία 32χρονη πρόσφυγας από τη Συρία και ο 9χρονος γιος της.


 Κατά το δυστύχημα, που έγινε έξω από το κέντρο φιλοξενίας, τραυματίστηκε και μία 12χρονη από τη Συρία, η οποία και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Περισσότερα
Ηρέμησαν τα πνεύματα στο κέντρο Φέσσα -76 ετών ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε μάνα και γιο πρόσφυγες
• Εκκλησιαστικές μπίζνες με την αρωγή της κυβερνητικής καταστολής (ΒΙΝΤΕΟ)
• Ποια επαγγέλματα έχουν τους περισσότερους ψυχοπαθείς

 Το θανατηφόρο τροχαίο πυροδότησε ένταση και επεισόδια. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εξαγριωμένοι πρόσφυγες προπηλάκισαν τον 76χρονο οδηγό του αυτοκινήτου που παρέσυρε τους πρόσφυγες, βάζοντας φωτιά στο όχημά του. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο οδηγός νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

 Πρόσφυγες και μετανάστες πυρπόλησαν κάδους απορριμμάτων, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας που προκειμένου να αποκλιμακώσουν την κατάσταση έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, εξαιτίας των επεισοδίων χρειάστηκε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε δύο άτομα -πλήρωμα του ΕΚΑΒ- και σε δύο αστυνομικούς.

 Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα ερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας, ενώ κλειστή ήταν το πρωί η Συμμαχική Οδός στο ύψος της δομής «Φέσσα».

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'