Διαστάσεις επιδημίας λαμβάνει το φαινόμενο των «τρομακτικών» κλόουν

Διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο των «τρομακτικών» κλόουν, καθώς σε ΗΠΑ, Αυστραλία και Μεγάλη Βρετανία καταγράφονται όλο και περισσότερα περιστατικά με ανθρώπους που μασκαρεύονται και τρομάζουν περαστικούς κρατώντας μαχαίρια, απλώς για να διασκεδάσουν.


 Οι αρχές σε Ηνωμένες Πολιτείες και Βρετανία προειδοποιούν τους φαρσέρ, δηλώνοντας πως οι κλόουν που φέρουν μαχαίρια ή ρόπαλα θα τίθενται υπό κράτηση. Ήδη στο Κέρφιλι, στη νότια Ουαλία, οι αρχές επέβαλαν πρόστιμο σε έναν 18χρονο επειδή τρομοκρατούσε μικρά παιδιά έξω από ένα σχολείο.

Περισσότερα
Απίστευτη Φάρσα -Ο Τρομακτικός Κλόουν με το Σφυρί (ΒΙΝΤΕΟ)
• O Τρομακτικός Κλόουν Επιστρέφει (ΒΙΝΤΕΟ)
Αυτόν τον Κλόουν δεν θα θέλατε να τον συναντήσετε

 Ορισμένοι εκτιμούν ότι η εμφάνιση των κλόουν σχετίζεται με τη γιορτή του Halloween, στις 31 Οκτωβρίου, και αναμένουν έξαρση του φαινομένου τις επόμενες ημέρες. Τα θύματα των τρομακτικών φαρσέρ, πάντως, δεν διασκεδάζουν.

 «Bρισκόμασταν στην παμπ. Στεκόταν στην πόρτα και έκανε χειρονομίες. Απειλούσε πως θα μας έκοβε τον λαιμό. Ήταν τρομακτικό», ανέφερε μια Βρετανίδα που βρέθηκε με μια φίλη της στο στόχαστρο μιας τέτοιας φάρσας.

 Το ζήτημα μονοπωλεί τα social media, ενώ έκκλησηγια ψυχραιμία απηύθυνε ο διάσημος συγγραφέας βιβλίων τρόμου Στίβεν Κινγκ, εμπνευστής του ανατριχιαστικού κλόουν Pennywise.

 Προβληματισμένοι δηλώνουν και οιεπαγγελματίες γελωτοποιοί, οι οποίοι την περασμένη εβδομάδα,σε συνέδριο στη Βαρκελώνη, εξέτασαν τρόπους για να αντιμετωπίσουν την παράνοια με τους τρομακτικούς φαρσέρ.


Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'