Η KGB βρήκε εξωγήινο στην Αίγυπτο το 1961 -Αλήθεια ή Φάρσα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια «εξωγήινη υπόθεση», που έχουμε ασχοληθεί στο παρελθόν, έχει έρθει ξανά στην επικαιρότητα. Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο φιλμ, υποτίθεται της σοβιετικής KGB, το οποίο λέγεται ότι δείχνει την ανακάλυψη μιας εξωγήινης μούμιας από Σοβιετικούς και Αιγυπτίους, στην Αίγυπτο, την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου.


Η όλη υπόθεση, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, είχε το κωδικό όνομα «Πρόγραμμα ISIS». Ήταν η κωδική ονομασία της ανακάλυψης του εξωγήινου σώματος ενός «αρχαίου αστροναύτη».

Στο «Πρόγραμμα ISIS» συμμετείχαν, όπως λέγεται, πολλοί αιγυπτιολόγοι από τη Σοβιετική Ακαδημία Επιστημών, επιστήμονες και στρατιωτικοί ειδήμονες.

Δείτε επίσης
• Αρχαιολόγος στην Αίγυπτο παραδέχεται πως οι πυραμίδες περιέχουν εξωγήινη τεχνολογία (BINTEO)
• ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ;
• Μυστηριώδες πλάσμα στην Αίγυπτο θάφτηκε με τιμές Φαραώ (BINTEO)

Επικεφαλής ήταν ο Σάμι Σαράφ, κοντινός άνθρωπος του τότε προέδρου της Αιγύπτου Αμπντέλ Νάσερ.

Στο βίντεο βλέπουμε άνδρες με σοβιετικές στολές να ανοίγουν μια σαρκοφάγο, σε ένα αρχαίο τάφο στο οροπέδιο της Γκίζας, και να βρίσκουν τα λείψανα μιας μούμιας που θεωρήθηκε εξωγήινης καταγωγής.

Η μούμια είχε δύο μέτρα ύψος και ο ραδιενεργός άνθρακας έδειξε ότι ήταν 13.000 ετών, ήταν δηλαδή παλαιότερη του Κατακλυσμού, που προκλήθηκε από την τήξη των παγετώνων, πριν 12.000 χρόνια.

Στο βίντεο βλέπουμε τους στρατιώτες να εισέρχονται στον τάφο δίχως προστατευτικές στολές και να τρέπονται σε φυγή τρομοκρατημένοι μόλις άνοιξαν τη σαρκοφάγο κι αναδύθηκαν αναθυμιάσεις από το εσωτερικό της.

Στη συνέχεια βλέπουμε τους άνδρες να επιστρέφουν με ειδικές στολές και μάσκες.

Ντοκιμαντέρ ανέφερε ότι υπάρχουν μαρτυρίες από υψηλόβαθμους τότε αξιωματικούς της KGB, οι οποίοι βεβαίωσαν ότι η μούμια δεν ήταν ανθρώπινη.Ο Βίκτορ Ιβάνιβιτς, φερόμενος ως Ρώσος επιστήμονας, υποστήριξε ότι υπάρχουν έγγραφα που επιβεβαιώνουν το «Πρόγραμμα ISIS» που είχε ως στόχο να εξασφαλίσει «εξωγήινα κείμενα και τεχνολογία που ήταν αποθηκευμένα επί χιλιετίες σε έναν μυστικό τάφο στη Γκίζα, με την ελπίδα ότι μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για στρατιωτικούς σκοπούς».

Ο ίδιος τόνισε ότι «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μια μικρή ομάδα Ρώσων επιστημόνων και στρατιωτικών ειδικών ανακάλυψαν έναν τάφο στην Αίγυπτο το 1961».

«Στα έγγραφα δεν αναφέρεται τι ακριβώς βρέθηκε μέσα στη σαρκοφάγο. Μόνο από πηγές στα ανώτερα κλιμάκια της KGB γνωρίζουμε ότι βρέθηκε ένα εξωγήινο ον που είχε πεθάνει το 10.000 π.Χ.».

Στον ίδιο τάφο βρέθηκαν 15 κιβώτια με εξωγήινα αντικείμενα και ιερογλυφικές επιγραφές, οι οποίες όταν μεταφράστηκαν μίλαγαν για «φτερωτές θεότητες».Πολλοί έσπευσαν να διαψεύσουν τα πλάνα ως ψεύτικα και σύγχρονα, δημιουργημένα ως φάρσα στην εποχή μας και μάλιστα με ψηφιακή τεχνολογία.

Σε όλους αυτούς όμως ξεφεύγει μια σημαντική λεπτομέρεια. Η όλη υπόθεση είχε γίνει ντοκιμαντέρ από τον διάσημο ηθοποιό Ρότζερ Μουρ το 1998 με πολλούς να επιμένουν από τότε ότι πρόκειται για φάρσα και τίποτα περισσότερο.

Δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ:Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις