Ο Βαρώνος της Κοκαΐνης κάνει come back -Δείτε το trailer (BINTEO)

«Pablo Escobar has escaped». Με αυτήν τη φράση ξεκινά το τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν του «Narcos», της εκπληκτικής σειράς του Netflix με θέμα τον βίο και την πολιτεία του διαβόητου βαρώνου των ναρκωτικών Pablo Emilio Escobar Gaviria. Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο δεύτερος αυτός –και λογικά τελευταίος– κύκλος βρίσκει τον Pablo Escobar και πάλι ελεύθερο και πιο νευριασμένο από ποτέ.


Από τα λίγα τρέιλερ, μπορούμε ακόμα να καταλάβουμε πως η παραγωγή της σειράς έχει εμπλουτιστεί σημαντικά. Όχι ότι το χρειαζόταν δηλαδή. Με μοναδική ατμόσφαιρα, πολύ καλές ερμηνείες και βέβαια το ιντριγκαδόρικο στόρι του Κολομβιανού παρανόμου στο οπλοστάσιό της, το «Narcos» ήταν ήδη μια από τις καλύτερες σειρές των πιο πρόσφατων ετών.

Δείτε επίσης
• Αφιέρωμα: Οι Εκατομμυριούχοι |Το Καρτέλ του Μεντεγίν -Ο George Jung
Κύπρος: Τους κέρασαν στο γάμο λουκούμια με κοκαΐνη
Ενέργεια-speed-στο Τρίτο Ράιχ: Μεθαμφεταμίνη (pervitin) - Χρήση της και μια ιστορία ναρκωτικών (3)


To ενδιαφέρον, πάντως, για τον Escobar και την Κολομβία δεν είναι τυχαίο. Τα τελευταία χρόνια, η χώρα του «μαγικού ρεαλισμού» έχει έρθει στο προσκήνιο, καθώς η παλαιότερη αλλά και η πιο πρόσφατη ιστορία της «ανασκάπτεται» και γίνεται ευρέως γνωστή και στον υπόλοιπο κόσμο.


Ειδικότερα, για την περίπτωση του Escobar υπήρξαν σχετικά πρόσφατα τόσο ένα κινηματογραφικό φιλμ με τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο στον πρωταγωνιστικό ρόλο όσο και μια ακόμα σειρά («Pablo Escobar: El Patron del Mal»), η οποία προβάλλεται στη χώρα μας από το Star. Και βέβαια μόνο συμπτωματική δεν είναι η επιλογή του κολοσσιαίου Netflix, να κάνει το ισπανόφωνο άνοιγμά του στη Λατινική Αμερική με το συγκεκριμένο brand name.

Γιατί μπορεί, για παράδειγμα, ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες να είναι μέγιστος συγγραφέας και από τους σπουδαιότερους Κολομβιανούς της ιστορίας, όμως ο Pablo Escobar είναι ένας πραγματικός θρύλος.

Η απίστευτη σκηνή που ο Pablo Escobar απειλεί τους αστυνομικούς λέγοντας τους «Είμαι ο Pablo Emilio Escobar Gaviria μελλοντικός πρόεδρος της Κολομβίας... διαλέξτε, σας προσφέρω Ασήμι ή Μολύβι».

Δείτε την επίμαχη σκηνή από την πρώτη season του Narcos



Δείτε το trailer της δεύτερης season του Narcos


Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'