Η NASA έκοψε ζωντανή μετάδοση από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό όταν εθεάθη UFO να μπαίνει στην ατμόσφαιρα της Γης; (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλη μια αναφορά περί θέασης UFO στο Διάστημα πριν «η NASA κόψει το βίντεο» κάνει τον γύρο του Διαδικτύου- του τύπου που κάνει τους συνωμοσιολόγους να υποστηρίζουν πως η αμερικανική διαστημική υπηρεσία ψεύδεται στο ευρύ κοινό.


Η νέα αυτή ιστορία έχει ως εξής: Σε live-streaming βίντεο από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) στις 9 Ιουλίου κατεγράφη ένα άγνωστο, ανεξήγητο αντικείμενο να κατεβαίνει από το Διάστημα και να κατευθύνεται προς τη Γη.

Δείτε επίσης:
• ΑΤΙΑ στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΒΙΝΤΕΟ)
• Τεράστιο UFO Στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (BINTEO)
• Τεράστιο πράσινο UFO κοντά στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
• UFO καταγράφεται κατά τις εργασίες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξαφνικά, όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις ιστορίες, το βίντεο κόπηκε απότομα, και στη θέση του εμφανίστηκε μήνυμα σχετικά με προσωρινό τεχνικό πρόβλημα.

Ένας «κυνηγός UFO», ο Streetcap1, ανέβασε ένα σύντομο κομμάτι του βίντεο της NASA στο YouTube και έγραψε τα εξής: «Θυμηθείτε, ένα UFO είναι ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο. Αυτό θα μπορούσε να είναι μετεωρίτης ή κάτι τέτοιο. Αυτό που το κάνει ενδιαφέρον ήταν η διακοπή της εικόνας της κάμερας όταν το UFO φάνηκε να σταματά».

Εδώ είναι το βίντεο που ανέβασε ο Streetcap1.Δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που θεατές που παρακολουθούν τη ζωντανή μετάδοση από τον διαστημικό σταθμό ισχυρίζονται πως βλέπουν περίεργα αντικείμενα να κινούνται κοντά του, και να πετούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, να πηγαίνουν πάνω, κάτω και να εξαφανίζονται. Και δεν είναι έκπληξη που πολλοί από αυτούς του «κυνηγούς UFO» ισχυρίζονται πως η NASA εσκεμμένα κόβει τη μετάδοση έτσι ώστε να μη μπορεί να φανεί κάτι άλλο.

Θα μπορούσε κάτι τέτοιο να είναι αλήθεια, ή είναι απλά σύμπτωση που, τόσες πολλές φορές που έχουν αναφερθεί UFO, τυχαίνει να κοπεί η μετάδοση;

Η NASA σε ερώτημα που έγινε από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, απάντησε με email από το Human Exploration and Operations Mission Directorate, που διαχειρίζεται τον διαστημικό σταθμό.

«Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός τακτικά περνά εκτός της εμβέλειας των Tracking and Data Relay Satellites (TDRS) που χρησιμοποιούνται για την αποστολή και τη λήψη βίντεο, ήχου και τηλεμετρίας από τον σταθμό.
Για το βίντεο, όποτε χάνουμε σήμα (το βίντεο έρχεται από το υψηλότερο bandwidth μας, το αποκαλούμενο KU), οι κάμερες δείχνουν μια μπλε οθόνη (υποδεικνύει έλλειψη σήματος) ή μια preset εικόνα βίντεο, αναλόγως του από πού κοιτά κανείς το βίντεο. Δεν έχουν θεαθεί άγνωστης ταυτότητας αντικείμενα από τον ISS. Αντικατοπτρισμοί από παράθυρα του σταθμού, η ίδια δομή του σκάφους ή φώτα από τη Γη τακτικά εμφανίζονται ως αντικείμενα σε φωτογραφίες και βίντεο από το εργαστήριο σε τροχιά, όπως ακριβώς αντικατοπτρισμοί εμφανίζονται συχνά σε φωτογραφίες που τραβιούνται στη Γη».

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις