Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ συνομιλεί με εξωγήινους ηγέτες όπως ομολογεί ο ίδιος στο βίντεο

Οι εξωγήινοι πολιτισμοί ανησυχούν για όσα συμβαίνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά το Brexit. Το επιβεβαιώνει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Και έχουμε το βίντεο που το αποδεικνύει.


Για την ακρίβεια, σε ομιλία του στο ευρωκοινοβούλιο στις 28 Ιουνίου, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ προβλημάτισε τους συμμετέχοντες με τις εκφράσεις του.

Περισσότερα
• Ο Ρώσος πρωθυπουργός δεν αστειευόταν ότι οι εξωγήινοι ζουν αναμεσά μας σύμφωνα με το αποδεικτικό Ντοκιμαντέρ M.I.Β
• "Τουλάχιστον 4 γνωστά Εξωγήινα Είδη επισκέπτονται την Γη εδώ και Χιλιάδες Χρόνια" -λέει ο Πρώην Υπουργός Άμυνας του Καναδά (ΒΙΝΤΕΟ)
• "Κάποιοι Παρακολουθούν τον Πλανήτη μας και το κάνουν Πολύ Προσεχτικά" -Mike Gravel Πρώην Γερουσιαστής των ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
• Ο Άνθρωπος Πίσω από τα Πιο εξελιγμένα στρατιωτικά αεροσκάφη στην ιστορία, αποκάλυψε ένα μυστικό πριν πεθάνει (ΒΙΝΤΕΟ)
• Υψηλόβαθμος σύμβουλος του Ομπάμα μετάνιωσε που δεν αποκάλυψε την αλήθεια για τα UFO (BINTEO)

   
Από το επίσημο site της Κομισιόν παίρνουμε το εξής απόσπασμα της μετάφρασης του λόγου του στα αγγλικά. Πάει κάπως έτσι: "You need to know that those who observe us from afar are worried. I have have seen, listened and heard many leaders of other planets and they are very worried because they wonder about the course the EU will follow. So we have to reassure both the Europeans and those who observe us from afar".

Στα γαλλικά: "Il faut savoir que ceux qui nous observent de loin, sont inquiets. J’ai vue et entendue et écouté plusieurs des dirigeants d’autres planètes. Ils sont très inquiets parce qu’ils s’interrogent sur la voie que l’union européenne vas poursuivre. Donc il faut rassurer et les européens et ceux qui nous observent de plus loin".

Η ακριβής μετάφραση:

«Θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτοί που μας παρατηρούν από μακριά, ανησυχούν. Έχω δει και ακούσει και ακούσει αρκετούς ηγέτες άλλων πλανητών. Είναι πολύ ανήσυχοι, διότι αμφισβητούν τον τρόπο με τον οποίον η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσει. Έτσι πρέπει να καθησυχάσουμε και τους Ευρωπαίους και όσους μας παρατηρούν από μακρύτερα».

Προφανώς ο Γιούνκερ αντί να πει «ηγέτες άλλων χωρών» είπε «ηγέτες άλλων πλανητών». Άγνωστο το αν ήταν νηφάλιος ή όχι. Σε κάθε περίπτωση, κατάφερε πάλι να γίνει πρώτο θέμα εντός και εκτός Βρυξελλών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζ.Κ. Γιούνκερ εκείνη τη μέρα επιτέθηκε και στον Ν. Φάρατζ μετά την παραίτηση του, λέγοντας «οι πατριώτες δεν παραιτούνται όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, αλλά μένουν».
Ακόμη, ανέφερε ότι πίστευε πως οι επικεφαλής της καμπάνιας του Brexit είχαν ένα σχέδιο, ωστόσο, συνέχισε, «αντί να έχουν σχέδιο, εγκαταλείπουν το πλοίο». Οι αιχμές του προέδρου της Κομισιόν συνεχίστηκαν με τη φράση «οι "ήρωες του Brexit" που ακτινοβούλουσαν χθες, είναι οι λυπημένοι ήρωες του σήμερα».
Μεταξύ άλλων τόνισε ότι «δεν είναι ώρα για αλλαγές στις ευρωπαϊκές συνθήκες» και πρόσθεσε: «Πρέπει να συνεχίσουμε στην εκτέλεση του προγράμματός μας. Πρέπει να μετατρέψουμε την Ε.Ε. σε Ένωση Ευρωπαίων, δεν είναι καιρός για θεσμικές μεταρρυθμίσεις», υπογράμμισε.

Φαντάζεστε όμως να εννοούσε αυτά που είπε;
Τότε η Ευρωπαϊκή Ένωση ελέγχεται από εξωγήινους ηγέτες σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Αριστοτέλης Φωκάς για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'