Θήβα: Δούλευε για να πληρώνει τους απαγωγείς του που τον κρατούσαν φυλακισμένο

Δεν έχει προηγούμενο η υπόθεση απαγωγής που αποκαλύφθηκε σε περιοχή της Θήβας με θύμα έναν 18χρονο Αφγανό, ο οποίος έμεινε επί ενάμισι μήνα φυλακισμένος στα χέρια Πακιστανών δουλεμπόρων που τον υποχρέωναν να δουλεύει σκληρά σε διάφορες γεωργικές εργασίες και παρακρατούσαν την αμοιβή του!


Ο νεαρός Αφγανός είχε έρθει παράνομα στη χώρα αναζητώντας δουλειά και έπεσε στα δίχτυα ενός άγνωστου προς το παρόν Πακιστανού, που τον οδήγησε στο σπίτι όπου κατοικεί με την υπόσχεση ότι θα του εξασφάλιζε εργασία. Όμως, μαζί με τρεις ομοεθνείς του ηλικίας 27, 26 και 24 χρόνων τον κράτησαν παρά την θέλησή του, παίρνοντας τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και τον ανάγκαζαν να εργάζεται για λογαριασμό τους!

Περισσότερα
• Επιχείρησαν να περάσουν κρυφά 95.000 ευρώ και κοσμήματα βάρους 2,5 κιλών
• Νέα Μανωλάδα στη Θήβα; -5 ευρώ για 12 ώρες στη Θήβα -Βγήκαν στους δρόμους οι Πακιστανοί (BINTEO)

Κάποιοι περίοικοι αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε στο σπίτι- κρατητήριο και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι έκαναν έφοδο, απελευθέρωσαν τον 18χρονο και συνέλαβαν τους τρεις «δεσμοφύλακες», δυο από τους οποίους βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα. Σε βάρος των τριών Πακιστανών και του ομοεθνούς τους που αναζητείται, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θηβών άσκησε δίωξη για εμπορία ανθρώπων σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθούν.



Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'