Ο χειμώνας ήρθε -Winds of Winter το σίζον φινάλε του Game of Thrones, και κατεβάζουμε τα χειμωνιάτικα γιατί επελαύνουν οι White Walkers -ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS (BINTEO)

Σας αρέσει η έκτη σεζόν του «Game of Thrones»; Ναι; Όχι; Η απάντηση δεν έχει σημασία, γιατί όποια και αν είναι η εντύπωση σας μέχρι στιγμής, το βέβαιο είναι ότι θα λατρέψετε το σίζον φινάλε αλλά και το προτελευταίο επεισόδιο.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ακολουθούν SPOILERS. Μην προχωρήσετε αν δεν έχετε δει τον 5ο κύκλο.


Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής εκτός από μερικές εξαιρέσεις δεν έχει συμβεί και τίποτα πραγματικά φοβερό ή κάτι που δεν περιμέναμε για να μας ταρακουνήσει (εξαίρεση μόνο η θυσία του Hodor) και η συνοχή της σεζόν δε λειτουργεί τόσο καλά όσο στην πέμπτη. Παρόλα αυτά, περιμένουμε πώς και πώς τη μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Ramsay Bolton και τον Jon Snow, η οποία πλέον αποτελεί το κεντρικό γεγονός. Ό,τι έχουμε δει ως τώρα αποτελεί προετοιμασία για αυτή τη σύγκρουση και η σειρά όρισε την ημερομηνία που όλοι περιμέναμε.

Περισσότερα Spoilers
• Πως θα σωθεί ο Bran Stark; -ΠΡΟΣΟΧΗ!! SPOILERS για όσους δεν έχουν δει την έκτη σεζόν!!! (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)
• Δείτε το τρέιλερ του 6του επεισοδίου του Game of Thrones -Προσοχή Spoilers!! (ΦΩΤΟ, BINTEO)
• Επιτέλους γίνονται αυτά που θέλουμε στο Game of Thrones -ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS!!!

Φέτος το HBO είναι εξαιρετικά φειδωλό ως προς την περιγραφή των επεισοδίων και τα προσεχώς, αφού μέχρι και οι τίτλοι τους παραμένουν μυστήριο μέχρι να φτάσουμε κοντά στην ημερομηνία τους. Καθώς όμως πλησιάζουμε προς το τέλος και πλέον δεν μπορούν να μείνουν όλα κρυφά,  μάθαμε τους τίτλους των δύο τελευταίων επεισοδίων   της σειράς και μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τόση μυστικότητα.

Το ένατο επεισόδιο της έκτης σεζόν τιτλοφορείται λοιπόν «The Battle of the Bastards», ανοίγοντάς μας ανοιχτά την όρεξη για την πολυαναμενόμενη μάχη του Ramsay Bolton με τον Jon Snow, ενώ το δέκατο και τελευταίο επεισόδιο έχει τίτλο «The Winds of Winter», κλείνοντας το μάτι στον επερχόμενο ομότιτλο έκτο μυθιστόρημα του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν στη σειρά βιβλίων «A Song of Ice and Fire», πάνω στα οποία ξεκίνησε το «Game of Thrones».

Κάτι που μας χαροποιεί ακόμη περισσότερο είναι η διάρκεια των επεισοδίων που θα είναι μεγαλύτερη από το συνηθισμένο. Το 6x09 θα διαρκέσει 60 λεπτά και το 6x10 αντίστοιχα 69 λεπτά, κάτι που αποτελεί ρεκόρ μεγαλύτερης διάρκειας επεισοδίου στη σειρά.

Οι παραγωγοί της μας είχαν προειδοποιήσει ότι στην έκτη σεζόν θα υπάρχει η  μεγαλύτερη και πιο επική μάχη  που έχουν δημιουργήσει ως τώρα, οπότε τώρα που τη βρήκαμε δε βλέπουμε την ώρα να έρθει. Και με τους ανέμους του χειμώνα που φέρνουν οι White Walkers να λειτουργούν ως teaser του μεγάλου φινάλε, ίσως και να συγχωρούμε τα σκαμπανεβάσματα της σεζόν ως αυτό το σημείο.

Το «The Battle of the Bastards» θα προβληθεί στην Αμερική στις  19 Ιουνίου  και το «The Winds of Winter» στις  26 Ιουνίου  και τα δύο επεισόδια θα σκηνοθετήσει ο  Μιγκέλ Σάποτσνικ, ο οποίος ευθύνεται για το φοβερό και τρομερό περσινό «Hardhome» που σηματοδότησε την πρώτη εμφάνιση του Night King. Το όγδοο επεισόδιο που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή, 12 Ιουνίου έχει τίτλο «No One», με το στόρι της Arya να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο μετά και τις τελευταίες εξελίξεις. Μήπως πρέπει να κατεβάσουμε ξανά τα χειμωνιάτικα;



Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'