Τούρκοι πιλότοι ανέφεραν θέαση UFO πριν την πτώση του Airbus της Egyptair

Δύο Τούρκοι πιλότοι ισχυρίζονται πως είδαν ένα UFO με πράσινα φώτα να περνά πάνω από το αεροπλάνο τους 1 ώρα πριν από την πτώση του αιγυπτιακού αεροπλάνου, ενώ οι ειδικοί ερευνούν για συντρίμμια του αεροπλάνου και εξετάζουν τα αίτια της συντριβής.


Οι δύο πιλότοι, που πετούσαν από το Μπoντρούμ (Αλικαρνασσό) προς την Κωνσταντινούπολη, φέρονται να είδαν το αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο την περασμένη Πέμπτη στις 11:30 το βράδυ κοντά στη συνοικία Silivri και ενώ το αεροπλάνο τους βρισκόταν στα 17.000 πόδια.

Περισσότερα
• Βρέθηκαν συντρίμμια του Airbus της EgyptAir ανοιχτά της Κρήτης -Μιλούν για τρομοκρατία

Ενημέρωσαν τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, σύμφωνα με τη The Hurriyet Daily News, πως είδαν ένα άγνωστο αντικείμενο με πράσινα φώτα να περνά 2.000 έως και 3.000 πόδια πάνω τους. Ανέφεραν επίσης ότι το άγνωστο αντικείμενο, δηλαδή UFO, εξαφανίστηκε ξαφνικά.

Στο μεταξύ, ο Αιγύπτιος πρόεδρος Abdel Fattah el-Sisi ανέφερε ότι ένα υποβρύχιο αναπτύχθηκε στη Μεσόγειο Θάλασσα για να αναζητήσει τα μαύρα κουτιά του αιγυπτιακού αεροπλάνου που εξαφανίστηκε ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο από το Παρίσι στο Κάιρο.

Ενώ έχουν ανακτηθεί τμήματα από τα συντρίμμια του αεροπλάνου, προσωπικά αντικείμενα των επιβατών, σωσίβια, καρέκλες, ανθρώπινα μέλη. Οι έρευνες στα συντρίμμια του αεροσκάφους της Egypt Air συνεχίζονται με τις αρχές να ανασύρουν ακόμη περισσότερα κομμάτια από το Airbus που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, δύτες κατάφεραν να ανασύρουν το μαύρο κουτί της πτήσης 804 των αιγυπτιακών αερογραμμών, το οποίο θα δώσει περισσότερες απαντήσεις για τα αίτια της συντριβής.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'