Ικανοποιημένος ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου από την είσοδο του ΕΛΑΜ στη Βουλή

Σε μια δήλωση που αν μη τι άλλο αναμένεται να συζητηθεί, προχώρησε ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β'. Ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε ότι είναι ικανοποιημένος από την είσοδο του ΕΛΑΜ στη Βουλή των Αντιπροσώπων.


Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών δήλωσε: «Δεν πίστευα ότι θα μπουν μέσα (εννοώντας το ΕΛΑΜ στην κυπριακή Βουλή), αλλά μπορώ να πω ότι ικανοποιήθηκα».

Περισσότερες ειδήσεις για την Κύπρο
• Κύπρος: Μπαίνει βουλή το «αδελφό» κόμμα της Χρυσής Αυγής
• Κύπρος: Έκδοση Νέου ευρωπαϊκού εντάλματος για τον Λεωνίδα Μπόμπολα
• Με πέντε χρόνια φυλάκισης κινδυνεύει ο Notis εξαιτίας μιας δήλωσης

Αιτιολογώντας που οφείλεται η ικανοποίηση που εκφράζει ο προκαθήμενος της Εκκλησίας είπε ότι πρέπει «να ακούγονται και οι άλλες φωνές».

«Πολλές φορές», συνέχισε, «χρειάζονται να ακούγονται και οι ακραίοι, ούτως ώστε οι άλλοι να είναι προσεκτικοί, να μην πηγαίνουν κατευθείαν και να αποφασίζουν επειδή έχουν δύναμη».

«Νομίζω ότι εάν η πυξίδα και ο γνώμονας των ενεργειών τους θα είναι το καλώς νοούμενο συμφέρον του τόπου και αυτού του λαού, πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Όπως ανέφερε, «έχουμε Δημοκρατία, αυτή είναι η απόφαση του λαού» και διερωτήθηκε «γιατί οι άλλοι δέχονται ότι είναι απόφαση του λαού κι εξέλεξαν τα άλλα κόμματα και εκείνη δεν είναι απόφαση του λαού που εξέλεξαν το ΕΛΑΜ»;

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'