Τον σκότωσε για το ποιος έχει... καλύτερο τρακτέρ

 Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του χωριού Γέφυρα στη Θεσσαλονίκη με την είδηση ότι ένας 14χρονος είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του συνομήλικου συμμαθητή του.
Όπως είπε μετά την συναυλία, το θύμα άρχισε να συγκρίνει τα τρακτέρ των δύο οικογενειών και τότε κατηγόρησε τον πατέρα του δράστη λέγοντας πως δεν είναι ικανός να πάρει κάτι καλύτερο.


Ο ανήλικος δράστης καταθέτοντας αργά το βράδυ της Κυριακής στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έδωσε τη δική του εκδοχή για την άγρια δολοφονία του 14χρονου φίλου του.
Όπως είπε μετά την συναυλία, το θύμα άρχισε να συγκρίνει τα τρακτέρ των δύο οικογενειών και τότε κατηγόρησε τον πατέρα του δράστη λέγοντας πως δεν είναι ικανός να πάρει κάτι καλύτερο.

Περισσότερα
• Πενήντα οι νεκροί στο Ορλάντο -Σενάρια ότι ο δράστης ήταν ακραίος Ισλαμιστής (ΒΙΝΤΕΟ)
• Τα σενάρια πίσω από τη δολοφονία στα Εξάρχεια
• Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Αγραφιώτου -Ενδείξεις ότι το θύμα διατηρούσε κρυφό δεσμό
• «Ακούστηκε σαν έκρηξη», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας για τον θάνατο Μαυρίκου

Τότε ο δράστης, που δεχόταν - όπως λέει - συχνά τα υποτιμητικά πειράγματα άλλων παιδιών, πήγε στο σπίτι, άρπαξε το μαχαίρι και προχώρησε στην αποτρόπαιη πράξη του.
Με «τσίγκλαγε» συνεχώς, είπε στους αστυνομικούς ο 14χρονος δράστης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι γονείς του δράστη δεν είχαν ποτέ λάβει παράπονα για συμπεριφορές σε βάρος του παιδιού τους.

Οι αστυνομικοί ήταν πεπεισμένοι εξ αρχής ότι ο δράστης δεν ήταν κακοποιός αλλά γνωστός του θύματος κυρίως από το γεγονός πως πέταξε το όργανο του εγκλήματος λίγα μέτρα από το σημείο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης επέστρεφε από συναυλία στο αναψυκτήριο του χωριού μαζί με τον 14χρονο, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο αφού πήγε στο σπίτι του, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και δολοφόνησε τον φίλο του με δύο χτυπήματα στον λαιμό.
Πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί βρήκαν επάνω στο μαχαίρι δακτυλικά αποτυπώματα του δράστη και έχουν στην κατοχή τους βίντεο από κάμερα ασφαλείας με τις τελευταίες κινήσεις του άτυχου μαθητή λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο.

Τον είχαν «κυκλώσει»

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης «κύκλωσαν» από νωρίς τον 14χρονο φίλο του Τάσου, καθώς το πτώμα του βρέθηκε απέναντι από το σπίτι του δράστη και μακριά από αυτό της οικογένειας του θύματος.

«Γιατί ο Τάσος δεν πήγε σπίτι του, αλλά στο σπίτι του φίλου του;», ήταν το ερώτημα στο οποίο κλήθηκαν να απαντήσουν από την πρώτη στιγμή.
Εκείνο που επίσης τους προβλημάτισε ήταν ότι τη σορό του άτυχου Τάσου βρήκε ο πατέρας του φίλου του. Ο ίδιος υποστήριξε ότι συμμετείχε στις έρευνες και έτσι βρέθηκε στο σημείο, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν προκύπτει εμπλοκή ενήλικου στο άγριο έγκλημα.

Οι Αρχές στράφηκαν από την αρχή στην εγκληματική ενέργεια και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας, καθώς ο 14χρονος είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο μάλιστα ήταν απενεργοποιημένο, αλλά και 8€, χρήματα που ήταν το χαρτζιλίκι του.
«Είναι από τα εγκλήματα που ο δολοφόνος αφήνει τα ίχνη του, κυριολεκτικά και μεταφορικά», έλεγε στο «Εθνος» στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ.

Ο δράστης της δολοφονίας επιχείρησε να κρύψει το άψυχο κορμί του 14χρονου, σέρνοντάς το για ένα μέτρο, κάτω από δέντρο για να μην είναι εύκολα ορατό.
Ο ανήλικος δέχτηκε δύο χτυπήματα με το κουζινομάχαιρο, το ένα σχεδόν του έκοψε την καρωτίδα και το άλλο ήταν στον αυχένα, ενώ, όπως είπε στο «Εθνος» η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγκελίδου, ο θάνατός του επήλθε ύστερα από ελάχιστα λεπτά.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'