Επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι είναι πιθανή η ύπαρξη δέκατου και ενδέκατου πλανήτη -Τι έγινε ρε παιδιά έρχονται οι Anunnaki;

Βρετανοί και Ισπανοί επιστήμονες, με σχετική δημοσίευση τους στο περιοδικό "Monthly Notices" της Βασιλικής Εταιρείας Αστρονομίας του Ηνωμένου Βασιλείου, θεωρούν πιθανή όχι μόνο την ύπαρξη ενός ένατου πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα, αλλά και ενός δέκατου, ενώ δεν αποκλείουν να υπάρχει και ενδέκατος.


Οι εκτιμήσεις αυτές, προς το παρόν, βασίζονται σε υπολογιστικά μοντέλα που προσπαθούν να εξηγήσουν ορισμένες αστάθειες στις τροχιές των γνωστών νάνων πλανητών και τις αποδίδουν στις βαρυτικές επιρροές άγνωστων έως τώρα πλανητών.

Περισσότερα
• Νέα Θεωρία υποστηρίζει ότι ο «Πλανήτης 9» κατάγεται από άλλο ηλιακό σύστημα
• Ο Νιμπίρου; -Κόκκινο αστέρι νάνος πέρασε από το Ηλιακό μας σύστημα 70.000 χρόνια πριν
• Πιο κοντά στην ανακάλυψη του Ένατου Πλανήτη
• Νέα επιβεβαίωση για τον «Ένατο Πλανήτη»

Η ύπαρξη ένατου πλανήτη, πέρα από τον Ποσειδώνα, προτάθηκε τον Ιανουάριο από τους αστρονόμους Κονσταντίν Μπατίγκιν και Μάικ Μπράουν του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Καλιφόρνια (Caltech), αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος του.

Σύμφωνα με μια εκτίμηση, αν όντως υπάρχει ο ένατος πλανήτης, είναι δεκαπλάσιος από τη Γη και χρειάζεται 10.000 έως 20.000 χρόνια για να μια πλήρη περιφορά γύρω από τον Ήλιο.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'