Συναγερμός στο Παρίσι 6 μέρες πριν το Euro μετά τη αποκάλυψη για την σύλληψη Γάλλου ακροδεξιού στα σύνορα Πολωνίας-Ουκρανίας

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Γαλλίας, έξι ημέρες πριν από την έναρξη του Euro, μετά την αποκάλυψη για τη σύλληψη ενός Γάλλου στα σύνορα Πολωνίας-Ουκρανίας με 100 κιλά εκρηκτικών, τρεις εκτοξευτήρες χειροβομβίδων και πολλά καλάσνικοφ.


Το 20minutes.fr μεταδίδει ότι ο πρόκειται για έναν 25χρονο, ο οποίος κατάγεται από τη βορειοδυτική Λορέν, ενώ το M6 TV αναφέρει πως μετά από έρευνες στο σπίτι του βρέθηκαν εκρηκτικά και ένα μπλουζάκι με ακροδεξιά σύμβολα. Η σύλληψή του έγινε στις 21 Μαΐου και ο νεαρός άνδρας εξακολουθεί να κρατείται από τις ουκρανικές αρχές. Μεταξύ άλλων ερευνάται το ενδεχόμενο να πρόκειται για μέλος ομάδας που σκόπευε να σκορπίσει τον τρόμο στα γήπεδα του Euro 2016.

Περισσότερα
• Διευρύνονται απεργίες και επεισόδια λίγο πριν το Euro 2016 -Που αλλού; Στη Γαλλία φυσικά
• Ανυποχώρητος ο Γάλλος πρωθυπουργός

Τη σύλληψη του νεαρού επιβεβαιώνει το RIA Novosti μέσω της συνοριακής υπηρεσίας της Ουκρανίας. «Ναι, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αυτό που συνέβη» ανέφερε το κανάλι παραπέμποντας στη υπηρεσία ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) για περισσότερες διευκρινίσεις που αρνήθηκε να σχολιάσει το παραμικρό για την υπόθεση.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'