Ποιος είναι ο βασιλιάς των White Walkers, ο Night’s King -ΠΡΟΣΟΧΗ, SPOILERS (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Ποιος είναι ο Βασιλιάς των White Walkers που ξύπνησαν για τα καλά στον 5το κύκλο και στον 6ο κύκλο απειλούν όλα τα Βασίλεια και όλους τους ήρωες του Game of Thrones, μέσα και έξω από το Τείχος;


Το όγδοο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν του Game of Thrones ήταν μέσα στα τρία καλύτερα που έχουμε δει μέχρι σήμερα μαζί με τον "Ματωμένο Γάμο" και την πολιορκία του Τείχους.

Η παραπάνω διαπίστωση αποτελεί άποψη χιλιάδων οπαδών της σειράς ανά τον κόσμο που είδαν επιτέλους αυτό που περίμεναν.

Η Μάχη του Hardhome άλλαξε τα πάντα και να έθεσε νέα δεδομένα στην πλοκή.

Πριν πάμε παρακάτω, διευκρινίζουμε:

Το παρόν άρθρο περιέχει SPOILERS και όσοι δεν έχουν παρακολουθήσει τα επεισόδια των πέντε κύκλων μέχρι σήμερα, καλό θα ήταν να μην το διαβάσουν.

Πριν φτάσουμε στο επίμαχο ερώτημα που θέσαμε στον τίτλο, ας πούμε τα εξής.


Στο Hardhome έγινε το απόλυτο μακελειό

Ο Jon με τους τρεις άντρες του και τον Tormund προσπαθούν να πείσουν τους Άγριους ότι τους συμφέρει η συμμαχία, υπό έναν όρο. Να προσφέρουν την βοήθεια τους όταν επιτεθούν οι White Walkers.

Για αρχή ξεφορτώνονται τον Lord of Bones και προχωρούν στο Συμβούλιο των αρχηγών.

Οι διαφωνούντες αποφασίζουν να παραμείνουν στο Hardhome και οι σύμμαχοι επιβιβάζουν πρώτα τα γυναικόπαιδα τους στα καράβια πριν φύγουν και αυτοί με τις βάρκες του Jon Snow.

Κάπου εκεί έχουμε την χιονοστιβάδα που δεν είναι χιονοστιβάδα αλλά το ξύπνημα των ζωντανών -νεκρών.

Οι στρατηγοί των White Walkers κοιτούν από ψηλά την ώρα που οι στρατιές τους κάνουν επίθεση και στην ουσία... σκοτώνουν και κερδίζουν δυνάμεις. Οι νεκροί που αφήνουν πίσω τους γίνονται νέοι στρατιώτες για τον αρχιστράτηγο με τα κέρατα στο κεφάλι και τα μπλε μάτια.

Εδώ ξεκινάει η παραφιλολογία που οφείλεται σε ένα "λάθος" του HBO.

Η ομάδα παραγωγής "βάφτισε" τον αρχιστράτηγο, "Night’s King", στους τίτλους του επεισοδίου "Oathkeeper" από την τέταρτη σεζόν και τα blogs των φανατικών του Game of Thrones, πήραν φωτιά.

Περισσότερα:
Game of Thrones: Ναι αυτό που «γνωρίζαμε», τελικά συνέβη! Προσοχή Spoilers (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)
• Melisandre, η σαγηνευτική «Κόκκινη Μάγισσα» του Game of Thrones είναι το κλειδί των εξελίξεων -ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)
• Πανικός στην Πρεμιέρα του 6ου κύκλου του Game of Thrones -ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)
• Η Θεωρία των Οπαδών- Ο ξέρετε Ποιος Δεν Πεθαίνει στο Game of Thrones (Φωτογραφίες)

Η πρώτη εμφάνιση:Με άλλα λόγια δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τον απόλυτο αρχηγό των White Walkers αλλά πλέον, ίσως τελικά να μπορούμε να τον ταυτοποιήσουμε.

• Περισσότερα για το Game of Thrones εδώ

Ποιος είναι ο Night's King:

Συμβουλευόμαστε λοιπόν το wiki.westeros.gr και το awoiaf.westeros.org και καταλήγουμε στα παρακάτω:

Ο Night's King (Βασιλιάς της Νύχτας) είναι σύμφωνα με τα βιβλία του Martin, ένας θρυλικός Άρχοντας Διοικητής της Νυχτερινής Φρουράς που έζησε κατά την Εποχή των Ηρώων.

Σύμφωνα με το θρύλο του Westeros, ο Βασιλιάς της Νύχτας έζησε κατά την Εποχή των Ηρώων, όχι πολύ μετά από την αποπεράτωση του Τείχους.

Ήταν ένας ατρόμητος πολεμιστής που έγινε ο δέκατος τρίτος Άρχοντας Διοικητής της Νυχτερινής Φρουράς. Αργότερα, ερωτεύτηκε μια γυναίκα "με δέρμα λευκό σαν το φεγγάρι και μάτια σαν μπλε αστέρια". Την κυνήγησε και την αγάπησε μολονότι "το δέρμα της ήταν κρύο σαν πάγος", και "όταν της έδωσε τον "καρπό" του της έδωσε και την ψυχή του", όπως αναφέρεται στα βιβλία.

Την έφερε πίσω στο Nightfort (Νυχτερινό Οχυρό) και μετά την ανίερη ένωσή τους, αυτός ανακήρυξε τον εαυτό του Βασιλιά κι εκείνη Βασίλισσά του, και διοίκησε το Νυχτερινό Οχυρό σαν να ήταν το κάστρο του για δεκατρία χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της σκοτεινής βασιλείας του, διέπραξε τρομερές θηριωδίες για τις οποίες ακόμη αφηγούνται ιστορίες στο Βορρά.

Μόνο όταν ο "Brandon the Breaker", ο King of Winter, και ο  Joramun, ο "King-Beyond-the-Wall", ένωσαν τις δυνάμεις τους, ο Night's King νικήθηκε και η Νυχτερινή Φρουρά ελευθερώθηκε.

Μετά την πτώση του, όταν αποκαλύφθηκε ότι έκανε θυσίες στους Others, όλες οι αναφορές γι' αυτόν καταστράφηκαν και το ίδιο του το όνομα απαγορεύτηκε και ξεχάστηκε. Είναι πιθανόν αυτό το γεγονός να οδήγησε τους άρχοντες του Βορρά να απαγορεύσουν στη Νυχτερινή Φρουρά να χτίζει νότια τείχη στα οχυρά της, εξασφαλίζοντας έτσι ότι τα οχυρά θα είναι πάντα προσβάσιμα από το νότο.Οι μέιστερ είναι δύσπιστοι απέναντι στον θρύλο

Καθώς κατευθυνόταν βόρεια, ο Μπραν Σταρκ θυμάται ιστορίες που έλεγε η γριά παραμάνα, υπηρέτρια στο Γουίντερφελ, στα παιδιά των Σταρκ για τον Βασιλιά της Νύχτας και το Νυχτερινό Οχυρό.

"He had been the thirteenth man to lead the Night's Watch, she said; a warrior who knew no fear. 'And that was the fault in him,' she would add, 'for all men must know fear"

Έλεγε ότι κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Βασιλιάς της Νύχτας ήταν ένας Μπόλτον, ένας Μάγκναρ του Σκάγκος, ένας Άμπερ, ένας Φλιντ, ένας Νόρρεϋ ή ένας Γούντφουτ. Ωστόσο, προσδιορίζει την ταυτότητά του Βασιλιά της Νύχτας λέγοντας ότι ήταν ένας Stark του Winterfell και αδερφός του Βασιλιά του Βορρά και υπαινίσσεται ότι το όνομά του ήταν Brandon.

Τα παραπάνω προκύπτουν σαν εύλογες υποθέσεις μετά την "γκάφα" που είχε κάνει η εταιρεία παραγωγής HBO και μας φέρνει πλέον αντιμέτωπους με το ερώτημα της ταυτότητας του αρχηγού των White Walkers. Το μυστήριο πάντως αναμένεται να λυθεί στα επόμενα επεισόδια.

Αυτό που με βεβαιότητα ξέρουμε, είναι πως ο αρχιστράτηγος είναι ο μόνος που μπορεί να φτιάχνει από τους νεκρούς, νέους νεκροζώντανους στρατιώτες. Να διευκρινίσουμε επίσης πως οι White Walkers είναι η ηγετική ομάδα και έχουν συνείδηση.

Τα "ice zombies" είναι οι σκελετωμένοι στρατιώτες τους. Όλοι σκοτώνονται με Βαλυριανό Ατσάλι, με dragon glass και με φωτιά δράκου.


Μαντέψτε λοιπόν, ποιος ή ποιοι, έχουν το πλεονέκτημα στη μάχη με τα ζόμπι. Και αυτό δεν είναι spoiler, είναι μια απλή εκτίμηση.
Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις