Το «βαπόρι απ' την Περσία» πιάστηκε -Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 15 μέλη της οργάνωσης και έχουν κατασχεθεί πάνω από 678 κιλά κάνναβης. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης η οποία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της δυτικής Ευρώπης.


Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 15 μέλη της οργάνωσης και έχουν κατασχεθεί 700 κιλά κάνναβης, φορτηγά αυτοκίνητα διεθνών μεταφορών και ένα ταχύπλοο σκάφος.

Πιο αναλυτικά, στις 8 Μαΐου κατασχέθηκαν στην Ζάκυνθο 700 κιλά ακατέργαστης κάνναβης το μεγαλύτερο μέρος των οποίων προορίζονταν για χώρες της Ευρώπης. Την επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν η Ασφάλεια και το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, συντόνισαν αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής οι οποίοι παρακολουθούσαν τα ίχνη των μεταφορέων που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Πέντε από αυτούς, εκ των οποίων δυο από το χωριό Κυψέλη της Ζακύνθου, συνελήφθησαν κατά την διάρκεια της επιχείρησης.

Οι διακινητές είχαν μεταφέρει το παράνομο φορτίο μέσα σε μαύρους σάκους από την Πάτρα με σκάφος το οποίο κατασχέθηκε και το παρέδωσαν στους δυο ντόπιους που είχαν αναλάβει να κρατήσουν ένα μέρος για να το διακινήσουν εντός Ελλάδας και να εξάγουν το μεγαλύτερο στο εξωτερικό. Όλοι οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, όπου αναμένεται να γίνουν  και επίσημες ανακοινώσεις μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'