Ποιος οδηγούσε τελικά, η Φρόσω ή ο Παντελής;

Δύο φίλοι του Παντελίδη που βρίσκονταν μαζί του πριν πάρει το αυτοκίνητο, κατέθεσαν ότι ο τραγουδιστής ήταν σε πολύ κακή κατάσταση από το αλκοόλ και η Φρόσω Κυριάκου τους είπε ότι θα οδηγούσε εκείνη.


Τρεις μήνες έχουν περάσει από το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου που ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους του αλλά και χιλιάδες θαυμαστές που μέχρι τώρα δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα.

Τα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες του τροχαίου, αντί να απαντηθούν, όλο και πληθαίνουν.

Δύο άτομα που βρίσκονταν με τον τραγουδιστή λίγες ώρες πριν τον θάνατό του έδωσαν κατάθεση στις αστυνομικές αρχές που δίνει νέα τροπή. Σύμφωνα με την εκδοχή τους ο 32χρονος τραγουδιστής έπινε σχεδόν όλο το βράδυ στο διαμέρισμα όπου έπαιζαν χαρτιά και νωρίς τα ξημερώματα δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει. Μάλιστα είπαν ότι εξέφρασαν ανησυχία για την κατάσταση του στις δύο συνοδούς του, την 21χρονη Φρόσω Κυριάκου και την 31χρονη Μίνα Αρναούτη και η 21χρονη φέρεται να τους είπε ότι εκείνη θα οδηγήσει το μαύρο SUV τονίζοντας μάλιστα ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή που ο 32χρονος έφυγε από το διαμέρισμα είχαν αυτή την εντύπωση.

Περισσότερα
• Βόμβα από καταθέσεις μαρτύρων: «Η Φρόσω θα οδηγούσε, όχι ο Παντελής»
• Οι φωτογραφίες Παντελίδη από τη χαρτοπαικτική λέσχη απόδειξη ότι οι δύο κοπέλες είπαν ψέματα; (ΦΩΤΟ)
• Δυστύχημα Παντελίδη: Ξεκίνησε η «μάχη» των αποζημιώσεων

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη από την πρώτη στιγμή επιμένει πως δεν οδηγούσε εκείνος μιας και βρέθηκε μεγάλο ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του (2,72 γραμμάρια ανά λίτρο). Με τη συγκεκριμένη ποσότητα αλκοόλ, ο τραγουδιστής ακροβατούσε μεταξύ ζωής και θανάτου και βρισκόταν στα όρια της λιποθυμίας. Τα 2,72 γραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο αίματος είναι μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες που έχουν καταγραφεί ποτέ, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, αποδεικνύοντας ότι ο Παντελίδης είχε περιέλθει σε τέτοια κατάσταση όπου μετά βίας στεκόταν όρθιος.

Η πραγματογνωμοσύνη έχει δείξει ότι το κάθισμα του οδηγού ήταν πιο μπροστά από το κάθισμα του συνοδηγού. Ωστόσο ήταν τα αποτυπώματα του τραγουδιστή που βρέθηκαν στο τιμόνι, εν αντιθέσει με αυτά των δύο κοριτσιών που επέβαιναν μαζί του στο τζιπ Μερσεντές, τα οποία δεν ταυτοποιήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλ βρέθηκε και στα δείγματα αίματος που ελήφθησαν από τα δύο κορίτσια που επέβαιναν μαζί του στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με αυτές, η Φρόσω Κυριάκου -ο δικηγόρος της οποίας δήλωσε στα μέσα της εβδομάδας στην τηλεόραση ότι η πελάτισσά του δεν οδηγούσε- και η Μίνα Αρναούτη είχαν πιει περίπου όσο και ο τραγουδιστής, αν και η ποσότητα αλκοόλ που ανιχνεύεται διαφέρει από οργανισμό σε οργανισμό.

Πρόσωπα κοντά στην υπόθεση τονίζουν ότι αν υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές, το θέμα μπορεί να λυθεί και εξωδικαστικά, ενώ άγνωστο παραμένει κατά πόσο η ασφαλιστική που θα αποζημιώσει τις δύο κοπέλες, θα διεκδικήσει -όπως έχει το δικαίωμα να κάνει- το ποσό από την οικογένεια του τραγουδιστή, μετά και τη δημοσιοποίηση του τεράστιου ποσοστού αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του.

Αυτή είναι η συνήθης πρακτική που ακολουθεί μια ασφαλιστική εταιρεία όταν ο υπεύθυνος για το τροχαίο οδηγός -στη συγκεκριμένη περίπτωση και με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα μέσα από εκθέσεις και εξετάσεις, φέρεται να ήταν ο Παντελίδης- χάσει τη ζωή του. Στρέφεται κατά της οικογένειάς του από τη στιγμή που αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι ήταν μεθυσμένος και μάλιστα σε τέτοιον βαθμό.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'