Πλάνο απ' τα γυρίσματα του Χόμπιτ μας έκανε να μην ξέρουμε τι ήπιαμε

Έχουμε ταυτίσει τους ήρωες που γνωρίσαμε στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και το Χόμπιτ με πολύ συγκεκριμένες εικόνες και καταστάσεις που θυμίζουν Μεσαίωνα. Μέχρι που είδαμε αυτή τη φωτογραφία με τον Γκάνταλφ. Γκάνταλφ ή Μπίγκαλφ μικρή η διαφορά.


Τι θα μπορούσε να είναι ο συμπαθέστατος, καλός μάγος Γκάνταλφ, τον οποίο υποδύθηκε ο επίσης φοβερά συμπαθής Ian McKellen; Θα μπορούσε να είναι πράγματι ένας μάγος, ένα εκατομμύριο χρόνια πριν. Ή θα μπορούσε να είναι ο παππούς μας, αν ζούσαμε στην μεσαιωνική εποχή του Άρχοντα ή του Χόμπιτ.

Το βέβαιο είναι ότι τόσο το μεσαιωνικό και επικό σκηνικό της φανταστικής εποχής όσο και οι πολλές ώρες που τον είδαμε στην οθόνη να τα βάζει με τον Σάρουμαν και τα Όρκ χρησιμοποιώντας μαγικούς γιγάντιους αετούς και άλλα μαγικά, μας απαγόρευσαν να τον ταυτίζουμε με την σύγχρονη τεχνολογία. Το ίδιο και τον Λέγκολας, τον Άραγκορν, τον Γκίμλι, τον Φρόντο και όλο το καστ.

Ε κι ενώ χαζεύεις στο ίντερνετ, πέφτεις πάνω στην φωτογραφία από κάτω και στενοχωριέσαι που δεν υπάρχει μαγεία ή έστω ένα παράλληλο φανταστικό σύμπαν, στο οποίο οι Μάγοι όπως ο Γκάνταλφ να ασχολούνται μόνο με μαγικά ξόρκια και με καλές πράξεις και όχι με τα emails του ή το σερφάρισμα. Οι Μάγοι έχουν μαγικό ραβδί και όχι Mac.

Δεν μπορεί να σερφάρει στο ίντερνετ ο Γκάνταλφ!

Δεν μπορεί να έχει Mac ο Γκάνταλφ

Mac είχε μόνο ο Μπίγκαλφ ο Συστάτης

Περισσότερα
• ΜΠΙΓΚΑΛΦ H ΣYNTAΓH TOY ΣΥΣΤΑΤΗ
• ΜΠΙΓΚΑΛΦ ΣΥΣΤΑΤΗΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ 1609 | ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ 780
• ΓΝΩΤΟΦΟΝΤΙΣ 2353



Υ.Γ. Η λεζάντα της φωτογραφίας θα μπορούσε να είναι «Please wait, the wizard is now installing your software»... χαχαχχαχαχχαχαχα

Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'