Επίθεση από τους Anonymous δέχτηκε η Τράπεζα της Ελλάδος

Επίθεση από τους Anonymous δέχτηκε η Τράπεζα της Ελλάδος χθες σύμφωνα με το Reuters. Οι Αnonymous «έριξαν» την Τράπεζα της Ελλάδας.


Τα μέλη των Anonymous αναφέρουν ότι τράπεζες και μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς και προαναγγέλλουν επίθεση στην Τράπεζα της Αγγλίας και το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

«Ο Όλυμπος θα πέσει. Τι λογικό ο Ίκαρος να βρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Χαιρετούμε τον κόσμο και το Παγκόσμιο Τραπεζικό Καρτέλ. Είμαστε ανώνυμοι... Ρίχνουμε εδώ και καιρό την ιστοσελίδα της ΤτΕ. Αυτή είναι η αρχή μιας επιχείρησης 30 ημερών κατά διάφορων κεντρικών τραπεζικών συστημάτων ανά τον κόσμο», αναφέρει στην ανακοίνωση της η οργάνωση. 

Περισσότερα:
• Στο στόχαστρο hacker το διεθνές σύστημα κίνησης κεφαλαίων -εμβάσματα, SWIFT
• Επίθεση hackers στις ελληνικές τράπεζες, απειλούν και ζητούν λύτρα σε bitcoin
• Γκάι Φωκς: Η πραγματική ιστορία του V συμβόλου των Anonymous

Οι servers της Τράπεζας της Ελλάδος έμειναν εκτός λειτουργίας για τουλάχιστον 6 ώρες, μετά την επίθεση κατανεμημένης άρνησης υπηρεσίας (DDoS attack) που υπέστησαν από την οργάνωση στο πλαίσιο της επιχείρησης  «OpIcarus» η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2016 και συνεχίστηκε τον Μάρτιο.

DDoS attacks ονομάζονται οι επιθέσεις εναντίον ενός υπολογιστή και των υπηρεσιών που παρέχουν και έχει ως στόχο να καταστήσει τον υπολογιστή ή την υπηρεσία ανίκανη να δεχτεί άλλες συνδέσεις και έτσι να μην μπορεί να εξυπηρετήσει άλλους πιθανούς πελάτες.

Αόρατα Γεγονότα  

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'