Οι ισχυροί σεισμοί προάγγελοι του Nibiru; (BINTEO)

Μπορεί οι φονικοί σεισμοί σε Ιαπωνία - Ισημερινό να έχουν προκαλέσει... αναταράξεις σε όλον τον πλανήτη με κάποιους να ανησυχούν ότι ο εγκέλαδος θα χτυπήσει και την δική τους πόρτα, ωστόσο οι επιστήμονες εμφανίζονται καθησυχαστικοί εκτιμώντας πως οι δύο αυτοί σεισμοί δεν σχετίζονται, ούτε θα προκαλέσουν κάποια παγκόσμια «επιδημία» σεισμών. Πολλοί ωστόσο ισχυρίζονται ότι οι σεισμοί αυτοί είναι προάγγελοι  της έλευσης του Nibiru, που ήδη φαίνεται πως επηρεάζει βαρυτικά το ηλιακό σύστημα και τον πλανήτη μας.

Του Αριστοτέλη Φωκά

Οι συνωμοσιολόγοι ήδη μιλούν για βαρυτικές επιδράσεις του Nibiru που προκαλεί την ένταση των σεισμικών φαινομένων και την αύξηση της ηφαιστειακής δραστηριότητας. Κρούουν ήδη τον κώδωνα του κινδύνου για την ενεργοποίηση του «δαχτυλιδιού της φωτιάς» στον ειρηνικό ωκεανό, καθώς και οι 2 πολύ ισχυροί σεισμοί συνέβησαν πάνω στη «ζώνη του ειρηνικού». Μιλούν επίσης για ενεργοποίηση των υπερηφαιστείων όπως του Yellowstone, που με τις εκρήξεις τους θα μπορούσαν να καταστρέψουν τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Ωστόσο οι επιστήμονες εκτιμούν ότι, παρά τη σύμπτωση της εκδήλωσης - με διαφορά λίγων ωρών το Σάββατο- δύο πολύ ισχυρών σεισμών σε δύο απομακρυσμένες μεταξύ τους χώρες, στην Ιαπωνία και στον Ισημερινό, δεν έχουμε να κάνουμε με κάποια παγκόσμια «επιδημία» σεισμών, ούτε το γεγονός αυτό προοιωνίζεται κάτι ακόμη πιο δυσοίωνο για το μέλλον. Ίσως όμως οι επιστήμονες απλώς να θέλουν να καθησυχάσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη και να αποτρέψουν τον πανικό.
Μην ξεχνάμε και τους δύο σεισμούς στον ελλαδικό χώρο αυτό το σαββατοκύριακο, 4.7 ανοιχτά της Ιεράπετρας και 4.2 ανοιχτά της Αίγινας.

Ετοιμάζεται να Εκραγεί το Υπερηφαίστειο του Γέλλοουστόουν; (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Το «δαχτυλίδι της φωτιάς» -Ιαπωνία και Ισημερινός βρίσκονται πάνω του

Τρελή Θεωρία Συνωμοσίας ισχυρίζεται ότι η Γη θα καταστραφεί από την άφιξη του Nibiru τον Απρίλιο του 2016

Ανάμεσα στις δύο χώρες που επλήγησαν από τους ισχυρούς σεισμούς (7 βαθμών στην Ιαπωνία και 7,8 στον Ισημερινό λίγο μετά) μεσολαβεί ο βόρειος Ειρηνικός Ωκεανός. Η απόσταση, περίπου 14.700 χιλιόμετρα, είναι υπερβολικά μεγάλη για να συσχετισθούν με οποιοδήποτε τρόπο τα δύο γεγονότα, σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες, όπως αναφέρουν οι «Τάιμς της Νέας Υόρκης».


Και βέβαια να μην ξεχνάμε τις προβλέψεις για έλευση του Nimpiru μέσα στον Απρίλιο.

Επιστήμονας προειδοποιεί: Ο Ένατος Πλανήτης θα καταστρέψει τη Γη μέσα στον Απρίλιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι μεγάλοι σεισμοί μπορούν να «πυροδοτήσουν» άλλους σεισμούς, αλλά μόνο στην ίδια περιοχή, κατά μήκος του ίδιου ρήγματος ή σε κάποιο κοντινό. Από την άλλη, οι σεισμοί στην Ιαπωνία και στον Ισημερινό φαίνεται ότι έχουν διαφορετική γενεσιουργό αιτία.
Στην περίπτωση του Ισημερινού ο σεισμός συνέβη επειδή η βαρύτερη τεκτονική πλάκα στον βυθό του Ειρηνικού βυθίζεται αργά κάτω από την ελαφρύτερη τεκτονική πλάκα της Νότιας Αμερικής με ρυθμό περίπου πέντε εκατοστών ετησίως. Στο σύνορο συνάντησης των δύο πλακών συσσωρεύεται ένταση, η οποία κατά καιρούς εκτονώνεται μέσω της σεισμικής δραστηριότητας.

Αντίθετα, ο σεισμός στο νησί Κιούσου στη νοτιοδυτική Ιαπωνία, σύμφωνα με την Αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία, συνέβη σε πολύ μικρότερο βάθος σε κάποιο ρήγμα οριζόντιας μετατόπισης πάνω στην μεγάλη ευρασιατική πλάκα και όχι σε κάποια ζώνη καταβύθισης, όπως στον Ισημερινό.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να προκαλεί ο Nibiru, την ενεργοποίηση των ηφαιστείων και την μαζική αύξηση της σεισμικής δραστηριότητας.


Το Τέλος του Κόσμου; Οι Συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι ο Ένατος Πλανήτης θα φέρει την Αποκάλυψη (ΒΙΝΤΕΟ)


Αξιοσημείωτα... σταθεροί οι σεισμοί

Οι Αμερικανοί γεωολόγοι, που παρακολουθούν τους σεισμούς σε όλη τη Γη, καθησυχάζουν ότι ο μέσος αριθμός όλων των σεισμών διεθνώς κάθε χρόνο εμφανίζει αξιοσημείωτη σταθερότητα και δεν έχει αυξητική τάση. Όσον αφορά ειδικότερα τους ισχυρούς σεισμούς 7 έως 7,9 βαθμών, έχουν πράγματι υπάρξει μερικά έτη με πάνω από 20 σεισμούς και άλλα με λιγότερους από δέκα, όμως ο διαχρονικός ετήσιος μέσος όρος παραμένει γύρω στους 15.

Αυτό, κατά τους επιστήμονες, σημαίνει ότι κατά μέσο όρο συμβαίνει τουλάχιστον ένας ισχυρός σεισμός το μήνα κάπου στον πλανήτη και ότι, από σύμπτωση, μπορούν να συμβούν ακόμη και δύο μεγάλοι σεισμοί μέσα στην ίδια μέρα. Μπορεί, όμως, επίσης να περάσει ένας ολόκληρος μήνας ή και περισσότερο χρονικό διάστημα χωρίς να συμβεί πουθενά στον κόσμο ένας σεισμός άνω των επτά βαθμών, όπως συνέβη μεταξύ 27 Ιουλίου και 16 Σεπτεμβρίου 2015.

Από την άλλη, δημιουργείται η παραπλανητική εντύπωση ότι αυξάνονται οι ισχυροί σεισμοί, επειδή σταδιακά βελτιώνονται τα όργανα καταγραφής τους, επειδή ολοένα περισσότερα μέρη της Γης κατοικούνται από ανθρώπους και επειδή ολοένα συχνότερα τα μέσα ενημέρωσης προβάλλουν τους σεισμούς. Αν ένας ισχυρός σεισμός είχε συμβεί στη μέση του ωκεανού χωρίς καθόλου θύματα, είναι αμφίβολο αν θα το είχε προσέξει κανείς.

Ωστόσο όπως προείπα μπορεί όλο αυτό να είναι μια προσπάθεια συγκάλυψης της έλευσης του Nibiru και των μαζικών σεισμών που αναμένεται να προκαλέσει. Μένει να δούμε αν τελικά αυτή η εικασία των συνωμοσιολόγων βγει τελικά πραγματική.

Σύνταξη- Επιμέλεια Αριστοτέλης Φωκάς για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'