Νεκρός βρέθηκε μέσα στο Στοιχειωμένο Σπίτι της Disneyland

Νεκρός βρέθηκε ένας υπάλληλος του ψυχαγωγικού πάρκου της Disneyland μέσα στο «Στοιχειωμένο Σπίτι». Πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα  ο οποίος εργαζόταν ως μηχανικός στο πάρκο για 14 χρόνια.
Ο υπάλληλος βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου μέσα στο σπίτι, το οποίο φημίζεται για τα τρομακτικά εκθέματα του.


Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι  ο άτυχος άντρας έπαθε ηλεκτροπληξία, ενώ εργαζόταν πάνω στο φωτισμό του «Στοιχειωμένου Σπιτιού». Παρ' όλα αυτά, οι Αρχές περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα της νεκροψίας.

Ο εκπρόσωπος του εισαγγελέα, που ανέλαβε την υπόθεση, δήλωσε πως η έρευνα είναι ακόμα ανοιχτή, ενώ συμπλήρωσε πως η αστυνομία και ειδικοί ηλεκτρολόγοι βοηθούν με την έρευνα.

Από την πλευρά του ψυχαγωγικού πάρκου της Disneyland, ένας εκπρόσωπος σχολίασε πως είναι όλοι βαθύτατα λυπημένοι, ενώ εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του άτυχου άντρα.Το «Στοιχειωμένο Σπίτι» είναι κλειστό προς τους επισκέπτες μέχρι την Τετάρτη, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας.

Το πάρκο της Disneyland στο Παρίσι υπολογίζεται πως συγκέντρωσε περισσότερους από 14 εκατομμύρια επισκέπτες το 2014, ενώ στο παρελθόν δεν έλειψαν διάφορα ατυχήματα. Tο 2013 ένα αγόρι πέντε ετών νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από πτώση του, ενώ το 2010 ένας 53χρονος παγιδεύτηκε κάτω από ένα σκάφος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Αν σας ενδιαφέρει να διαβάσετε περισσότερα άρθρα για τρομακτικές ιστορίες δείτε εδώ και για φαντάσματα δείτε εδώ.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'