Στα όρια λιποθυμίας ήταν ο Παντελίδης το μοιραίο πρωινό

Στα όρια λιποθυμίας ήταν ο τραγουδιστής το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου. Ανιχνεύτηκαν 2,72 mg αλκοόλ στο αίμα του.


Σιγά – σιγά συμπληρώνεται το παζλ του τροχαίου δυστυχήματος της 18ης Φεβρουαρίου που συγκλόνισε την Ελλάδα, στο οποίο «χάθηκε» ένα τόσο νέο παιδί και τραυματίστηκαν άλλες δύο κοπέλες.

Μεταξύ ορίων λιποθυμίας και θανάτου, λόγω μέθης, βρισκόταν ο δημοφιλής καλλιτέχνης Παντελής Παντελίδης τη στιγμή του μοιραίου τροχαίου, στις 18 Φεβρουαρίου, στην στροφή της Βουλιαγμένης, όπου κόπηκε το νήμα της ζωής του.
AdTech Ad

Και αυτό γιατί σύμφωνα με την τελική καταμέτρηση το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του Παντελή προσδιορίσθηκε τελικώς στον απίστευτο αριθμό του 2,72 mg ανά λίτρο που είναι από τους μεγαλύτερους αριθμούς χρήσης αλκοόλ που έχουν καταγραφεί στα ελληνικά και ευρωπαϊκά χρονικά.

Ένα ποσοστό αλκοόλ που οδηγεί σε σχεδόν αναισθησία του χρήστη, ενώ όταν το ποσοστό αυτό προσεγγίζει τα 3 mg ανά λίτρο θεωρείται «όριο» θανάτου από πλήρη αδρανοποίηση του αναπνευστικού ζητήματος.

Μάλιστα το πρωτοφανές αυτό ποσοστό περιεκτικότητας σε αλκοόλ οδηγεί την πλευρά της οικογένειας του θύματος, που εκπροσωπείται πλέον νομικά από το δικηγόρο κ. Χάρη Λυκούδη, να διατυπώσει εκ νέου τον ισχυρισμό ότι «ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να ήταν, λόγω αυτής της κατάστασης, οδηγός του οχήματος».
Άλλωστε αυτό υποστήριζαν από την πρώτη ημέρα οι γονείς και τα αδέρφια του δημοφιλή ερμηνευτή, ο θάνατος του οποίου και κυρίως τα αίτιά του ζητά απαντήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από δύο ημέρες οι αιματολογικές εξετάσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες ανέφεραν, «είχε καταδείξει ποσοστό περιεκτικότητας αλκοόλ στο αίμα του δημοφιλούς τραγουδιστή, που υπερέβαινε το 1,5 mg ανά λίτρο» και αποτελούσε τον πιο καθοριστικό παράγοντα στην διερεύνηση του ατυχήματος που προκάλεσε και τον τραυματισμό των δύο συνεπιβατιδών του.

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή Εξιτήριο έλαβε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ευαγγελισμού η Μίνα Αρναούτη, η 30χρονη συνεπιβάτης του τραγουδιστή στο τροχαίο δυστύχημα.

Έπειτα από έξι εβδομάδες νοσηλείας στη ΜΕΘ, όπου βρισκόταν διασωληνωμένη και σε καταστολή, η πολυτραυματίας κατάφερε με τη βοήθεια των γιατρών ένα σημαντικό βήμα για την αποθεραπεία της, και πλέον νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του νοσοκομείου.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις