Κίνα: Εμφανίστηκε Ιπτάμενη Πόλη πάνω από τα σύννεφα -Πρόκειται για Ολόγραμμα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο βίντεο. Άγνωστο αν πρόκειται για φάρσα, οφθαλμαπάτη, πειράματα ή κάποια... άλλη διάσταση. Χιλιάδες άνθρωποι στις πόλεις Τζιανγκξί και Φοσάν ισχυρίστηκαν πως είδαν την ουράνια πόλη πάνω από τα σύννεφα και το σχετικό βίντεο που αποτυπώνει την εικόνα, φαίνεται πράγματι εντυπωσιακό.


Στο δημοσίευμα της Daily Mail [1] αναφέρεται ότι η ιπτάμενη πόλη με τους ουρανοξύστες τον έναν δίπλα στον άλλο παραπέμπει σε έναν άλλο εξωγήινο κόσμο, ενώ η βρετανική Express [2] γράφει ότι η ιπτάμενη πόλη εμφανίστηκε πάνω από το Φοσάν και μετά πάνω από το Τζιανγκξί.

Το φαινόμενο διήρκεσε για λίγα λεπτά και σαφώς, τα ενδεχόμενα της φάρσας ή ακόμη περισσότερο της οφθαλμαπάτης δεν μπορεί να αποκλειστούν.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλός υπολογίζει ότι το φως ταξιδεύει σε ευθεία μονοπάτια κι έτσι, όταν αυτό δεν συμβαίνει η εικόνα του αντικειμένου είναι εκείνη που θα ήταν αν η διαδρομή του φωτός ακολουθούσε ευθεία γραμμή.

Συχνά, στη θάλασσα ή τη στεριά παρατηρείται το οπτικό φαινόμενο- οφθαλμαπάτη (fata morgana), όπου παραμορφώνεται η εικόνα των αντικειμένων που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση.

Κοντινό πλάνο στην ιπτάμενη πόλη. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι πείραμα της NASA ή της Κίνας στην τεχνολογία των ολογραμμάτων

Σε αυτή την περίπτωση, τα αντικείμενα αντιστρέφονται και μπορούν να εμφανίζονται σε μια συμπιεσμένη εικόνα, να εμφανίζονται δηλαδή κτήρια ή πλοία το ένα δίπλα στο άλλο, καθώς οι ακτίνες φωτός περνούν σε καμπύλες μέσα από αέρινους όγκους.

Όλα αυτά βέβαια δεν είναι αρκετά για να κατευνάσουν τις θεωρίες συνωμοσίας που οργιάζουν μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

Στηρίζονται δε και σε μια άλλη θεωρία που υποστηρίζει ότι η ιπτάμενη πόλη είναι δοκιμή στο πλαίσιο του προγράμματος «Blue Beam». Αυτή η θεωρία ισχυρίζεται ότι η NASA προσομοιώνει μια εξωγήινη εισβολή της Γης ή τη δεύτερη έλευση του Χριστού μέσα από τα ολογράμματα.

Κοντά σε αυτή τη θεωρία είναι και το σενάριο ότι με βάση τα πρόσφατα τεχνολογικά επιτεύγματα της Κίνας, αναπτύχθηκε μια ολογραφική τεχνολογία που δοκιμάστηκε σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, προκειμένου να μετρηθεί η αντίδραση του κοινού ».

Δείτε το βίντεο:



Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3276576/Is-evidence-parallel-universe-Sightings-floating-city-China-simply-optical-illusion-say-scientists.html
  2. http://www.express.co.uk/news/science/612531/Did-parallel-universe-open-up-Hundreds-see-floating-city-filmed-in-skies-above-China

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας. 

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'