Δείτε την ελληνική πλατφόρμα αγγελιών για χαμένα κατοικίδια

Το poochpin.com είναι η πρώτη ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα δημοσίευσης αγγελιών για να βρείτε το χαμένο σας κατοικίδιο.


Η ιδέα γεννήθηκε πριν από ένα χρόνο, όταν οι Έλληνες δημιουργοί της πλατφόρμας, Ανδρέας Μαρούγκας και Στυλιανός Γενίτσαρης, έζησαν από κοντά την αναζήτηση του χαμένου σκυλιού της οικογένειας ενός φίλου και συνειδητοποίησαν ότι οι άνθρωποι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι στην πραγματικότητα αβοήθητοι.

Αφίσες στις κολώνες, πολύωρες αναζητήσεις με το αυτοκίνητο και έπειτα οι αγγελίες στα λιγοστά μέσα που κάπως ηρωικά δημοσιεύουν τις εκκλήσεις τους για πληροφορίες φαίνεται πως δεν είναι αρκετές.




Οι δύο συνιδρυτές του poochpin.com σκέφτηκαν ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς, μια πλατφόρμα εύχρηστη που θα λειτουργεί ως τόπος ψηφιακής συνάντησης για αυτούς που έχασαν το κατοικίδιο τους, αλλά και αυτούς που το βρήκαν. Κάπως έτσι το poochpin.com έλαβε σάρκα και οστά και αποτελεί πλέον την πρώτη ελληνική πλατφόρμα δημοσίευσης αγγελιών για να βρείτε το χαμένο σας κατοικίδιο.


Η πρωτοβουλία τους είναι αξιέπαινη και μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε όσους έχουν χάσει το κατοικίδιό τους και το αναζητούν απεγνωσμένα. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ένα κατοικίδιο είναι ένα ισότιμο μέλος μιας οικογένειας και η απώλειά του μπορεί να προκαλέσει πολύ αρνητικά συναισθήματα.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'