Νέα εφαρμογή σου δείχνει τι θα συνέβαινε αν ο πόλεμος της Συρίας είχε συμβεί στη χώρα σου

Καθημερινά ακούγονται πολλές φωνές για τους πρόσφυγες που φτάνουν στη χώρα μας. Πολλοί αναρωτιούνται γιατί έρχονται στην Ελλάδα και δεν μένουν στην πατρίδα τους, αγνοώντας ίσως τον εμφύλιο πόλεμο που έχει ξεσπάσει. Όμως, έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα συνέβαινε αν ο πόλεμος στη Συρία είχε γίνει στη χώρα σας; Στην Ελλάδα ίσως; Μία νέα σοκαριστική εφαρμογή έχει την απάντηση. Το pri.org, ανέπτυξε μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να δείτε ποιες θα ήταν οι επιπτώσεις του πολέμου στη Συρία αν γινόταν στη χώρα σας.


Ο  πόλεμος στη Συρία 


Η ένοπλη σύγκρουση στη Συρία ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2011 μετά τη σύλληψη και το βασανισμό 15 περίπου εφήβων που έγραψαν σε τοίχους επαναστατικά συνθήματα. Μετά την βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων και την αναταραχή στην πόλη Deraa, εκατοντάδες Σύροι διαδηλωτές κατέκλυσαν τους δρόμους αρκετών πόλεων, αξιώνοντας την απομάκρυνση του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ σε μια πανεθνική διαμαρτυρία που εξελίχθηκε σε ένοπλη εξέγερση.

Μέχρι τον Ιούλιο του 2011, εκατοντάδες πολίτες είχαν βγει στους δρόμους ενώ ταυτόχρονα οι υποστηρικτές της αντιπολίτευσης πήραν τα όπλα προκειμένου να διώξουν τις δυνάμεις ασφαλείας.

Η βία κλιμακώθηκε και η χώρα οδηγήθηκε σε εμφύλιο πόλεμο, καθώς οι αντάρτες διαμορφώθηκαν σε ταξιαρχίες που μάχονται τις κυβερνητικές δυνάμεις. Οι ΗΠΑ και η Δύση απροκάλυπτα στηρίζουν τους αντάρτες και η Ρωσία και το Ιράν τη κυβέρνηση Άσαντ. Από τους αντάρτες προέκυψαν τα FSA και ISIS.

Νέα εφαρμογή για όσους βαριούνται να γράφουν -Ειδικά φτιαγμένη γι αυτούς
Νέα Εφαρμογή σου δείχνει ποιοι σε έχουν διαγράψει από φίλο τους στο Facebook
Νέα εφαρμογή σου δείχνει που έχεις πιθανούς συγγενείς με βάση το επώνυμο σου
Η απεγκατάσταση ποιας εφαρμογής στο Smartphone σας θα σώσει πάνω από 15% ενέργεια στη μπαταρία του

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ πάνω από 270.000 είναι οι νεκροί, μισοί από τους οποίους είναι πολίτες. Δεκάδες χιλιάδες είναι και οι πρόσφυγες εντός και εκτός της χώρας. Εξαιτίας του εμφυλίου πολέμου η πόλη Χόμς σήμερα είναι σχεδόν ολοσχερώς κατεστραμμένη.

Καθώς ο εμφύλιος πόλεμος κλιμακωνόταν, η άνοδος της ομάδας των τζιχάντ του Ισλαμικού Κράτους έχει προσθέσει μια νέα διάσταση..

Δοκίμασε την εφαρμογή κάνοντας κλικ εδώ.


Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις