Σεραφείμ εναντίον Καρατζαφέρη: «Μην τον εμπιστεύεστε, έκοψε εκπομπή μου στο ART για να διαφημίζει κρεμμύδια, πατάτες»

Σκληρή επίθεση κατά του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, εξαπολύει ο μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, με αφορμή συγκέντρωση στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης στην οποία τέθηκαν επί της ουσίας οι βάσεις της δημιουργίας νέου κόμματος στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας που ενδεχομένως να ονομάζεται «ΕΘΝ.Ο.Σ».


Η επίθεση, από την οποία δεν γλυτώνει ούτε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, που παρέστη στη συγκέντρωση στο Βελλίδειο, δεν οφείλεται βέβαια σε κάποιου είδους πολιτική διαφωνία του Σεραφείμ με το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος στα «δεξιά της Δεξιάς» - πώς θα μπορούσε άραγε; - αλλά στο γεγονός ότι ο Γ. Καρατζαφέρης «έκοψε» εκπομπή του Σεραφείμ στο ART για να προβάλλει… «κρεμμύδια, πατάτες και άλλα ζαρζαβατικά»!

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του υπό τον τίτλο «Γεώργιος Καρατζαφέρης και Ορθοδοξία» ο Πειραιώς Σεραφείμ επιχειρεί να ενημερώσει «το λαό του Θεού ώστε να κρίνη ελεύθερα τα δρώμενα», παραθέτοντας «τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά που καταδεικνύουν εναργέστατα το αληθινό πρόσωπο του κ. Γ. Καρατζαφέρη».

«Τρεις μήνες προ των εκλογών του 2015 με επεσκέφθη στο Γραφείο μου στην Ι. Μητρόπολη Πειραιώς και με θερμοπαρεκάλεσε να προσφέρω δωρεάν στον τηλεοπτικό του σταθμό ART μία εκπομπή θρησκευτικού περιεχομένου λέγοντάς μου ότι θα προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ στην ζώνη υψηλής τηλεθεάσεως των 8.00 και κάθε Κυριακή στις 9 το πρωί.

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ εναντίον Χόκινγκ: «Έχει σύγχυση, είναι συμπλεγματικός λόγω της σωματικής δυστυχίας!»
Δεξιό «ΣΥΡΙΖΑ» ιδρύουν Καρατζαφέρης - Μπαλτάκος

Παρ' όλο το μεγάλο φόρτο των υποχρεώσεών μου ανέλαβα ιδία δαπάνη για καθαρά λόγους εσωτερικής ιεραποστολής, την παραγωγή και παρουσίαση μιάς ημιώρου εκπομπής με θρησκευτικά θέματα και την ανάλυση του Ευαγγελίου της επομένης Κυριακής με τίτλο «Ύδωρ εκ πέτρας».

Τρεις μήνες μετά τις εκλογές του 2015 και συγκεκριμένα μετά την εκλογική αποτυχία του κόμματός του ΛΑΟΣ το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 χωρίς καμμία ενημέρωσί μου αιφνίδια «κόπηκε» η εκπομπή και αντικαταστάθηκε από μία εκπομπή για «κρεμμύδια, πατάτες και άλλα ζαρζαβατικά» που διαφήμιζε εταιρεία παραγωγής και πωλήσεως αλόης!!!

Κατόπιν αυτού βεβαίως διέκοψα οποιαδήποτε σχέση με τον τηλεοπτικό σταθμό ART και τον κ. Γ. Καρατζαφέρη για «πνευματικούς λόγους», άλλωστε δεν είχα κάποιο προσωπικό όφελος παρά μόνον την διακονία του Ευαγγελικού κηρύγματος.

Η ανωτέρω υπόθεση αποδεικνύει αυτό που ο Δομήτωρ της Εκκλησίας και Σωτήρας μας είπε ότι δεν «βάζουν νέο κρασί σε παλιούς ασκούς γιατί οι ασκοί θα σπάσουν και το κρασί θα χυθεί» (Ματθ. 9, 17)», καταλήγει ο μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις