CIA: Πρόλαβε την Χιλαρι και αποχαρακτήρισε απόρρητες αναφορές για τα UFO

Η  CIA μάλλον πρόλαβε την υποψήφια των δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα Χίλαρι Κλίντον, η οποία υποσχόταν στους ψηφοφόρους της ότι θα ανοίξει τα αρχεία για τα UFO, και έσπευσε να δώσει στη δημοσιότητα ένα μεγάλο πλήθος από τις αναφορές που είχε για την εμφάνιση τέτοιων αντικειμένων.


Πρόκειται για «μαρτυρίες» που χρονολογούνται κυρίως στην δεκαετία του 1940 και 1950 όπου γίνονται και οι πρώτες αναφορές για την παρουσία των ΑΤΙΑ. Τα έγγραφα  περιέχουν εντυπωσιακές περιγραφές για την εμφάνιση παράξενων αντικειμένων, αυξάνοντας τον μύθο για την ύπαρξη εξωγήινων που επισκέπτονται τον πλανήτη μας.

Χίλαρι Κλίντον: Αν εκλεγώ θα αποκαλύψω την αλήθεια για τους εξωγήινους




Μεταξύ των εγγράφων που αποχαρακτηρίσθηκαν από τη CIA είναι και μια  καταγραφή που προέρχεται από σχετικό δημοσίευμα της ελληνικής εφημερίδας «Καθημερινή», το 1952.

Το περιστατικό αφορούσε  έναν Γερμανό και την μικρή του κόρη ο οποίος είχε μία πολύ στενή σχέση με ένα τέτοιο ιπτάμενο αντικείμενο, και μάλλον ανήκει στις περιπτώσεις που υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για την πιστότητα των μαρτυριών.

Για όσους θέλουν να εντρυφήσουν  στο αρχείο των αναφορών που έχουν καταχωρηθεί στην CIA μπορούν να ρίξουν μια ματιά εδώ.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'