Το Τέλος του Κόσμου; Οι Συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι ο Ένατος Πλανήτης θα φέρει την Αποκάλυψη (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται αυτές τις μέρες ότι είχαν «προβλέψει» την ανακάλυψη του γιγαντιαίου ένατου πλανήτη στο ηλιακό μας συστήματος και αποτελεί ένα σημάδι της επικείμενης Αποκάλυψης.


Οι συνωμοσιολόγοι και οι ερευνητές UFO ισχυρίζονται εδώ και χρόνια ότι ένα μυστηριώδες ουράνιο σώμα που ονομάζεται πλανήτης Χ ή Nibiru κρύβεται στο ηλιακό μας σύστημα.

Αλλά η χαρά της επαλήθευσης ότι «είναι σωστοί» σύντομα μετατράπηκε σε πανικό επειδή πιστεύουν επίσης ότι ο Nibiru μια ημέρα θα περάσει τόσο κοντά από τη Γη που η βαρυτική του έλξη θα ξεκινήσει μαζικούς σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις στον πλανήτη μας, φέρνοντας το τέλος της ζωής στη Γη.

Ένα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο στα τέλη του περασμένου έτους υποστηρίζει ακόμη ότι ο Nibiru θα περάσει από τη Γη το τέλος του 2015 ή τον Απρίλιο το 2016. Την πρώτη περίπτωση τουλάχιστον τη γλιτώσαμε.

Έτσι, τα νέα της ανακοίνωσης για τον Ένατο Πλανήτη τις προάλλες, απλώς τροφοδότησαν τις εικασίες για τη καταστροφή της Γης.

Αυτή την εβδομάδα προέκυψε ότι ο Πλανήτης Χ πιθανότατα είναι περίπου 10 φορές μεγαλύτερος από την Γη και πιστεύεται ότι είναι αέριος, εάν οι υπολογισμοί των επιστημόνων είναι σωστοί.

Οι επιστήμονες ανακοίνωσαν αυτές τις μέρες ότι πιστεύουν ότι 
υπάρχει ένας ένατος πλανήτης στο ηλιακό σύστημα

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ακολουθεί μια πολύ επιμήκη τροχιά, που η περιφορά του γύρω από τον ήλιο διαρκεί μεταξύ 10.000 έως 20.000 χρόνια.

Ο Ένατος Πλανήτης είναι, κατά μέσο όρο, περίπου 20 φορές πιο μακριά από τον ήλιο από ότι ο Ποσειδώνας, ο οποίος περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο σε απόσταση περίπου 4,5 δις μίλια.

Αφότου κυκλοφόρησε η είδηση ​​το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει με άρθρα που λένε ότι ο Nibiru εντοπίστηκε.

Το κανάλι Nibiru Today στο YouTube δημοσίευσε ένα βίντεο με τίτλο "Nibiru Planet X: Οι αστρονόμοι Αποδεικνύουν ότι ο Πλανήτης Χ υπάρχει", το οποίο έχει μια προσομοίωση στην εισαγωγή του πλανήτη να συντρίβει τη Γη.

Το κανάλι δημοσίευσε: «Ο μυθικός πλανήτης Χ είναι πραγματικός και οι επιστήμονες τον αποκαλούν Ένατο Πλανήτη».

Τρελή Θεωρία Συνωμοσίας ισχυρίζεται ότι η Γη θα καταστραφεί από την άφιξη του Nibiru τον Απρίλιο του 2016
Ο Ένατος Πλανήτης: Η απίστευτη Ανακάλυψη του κρυμμένου Πλανήτη, αποδεικνύει ότι υπάρχουν εξωγήινοι;



Ο Adrian Summerville, ο οποίος παρακολούθησε το βίντεο, δημοσίευσε: «Ο Nibiru είναι πραγματικός, αλλά κάτι είναι αστείο σχετικά με τις πληροφορίες που μας δίνουν ξαφνικά, κάτι άλλο συμβαίνει».

Ο Dakota RN ρώτησε: «Πρόκειται να πεθάνουμε;»

«Ο μυθικός πλανήτης Χ είναι πραγματικός και οι επιστήμονες τον αποκαλούν Ένατο Πλανήτη»
Nibiru Today

Αλλά πολλοί άλλοι απαξίωσαν τους ισχυρισμούς.

Μια αφίσα έγραφε: «Ήξερα ότι από τη στιγμή που ανακοινώθηκε οι συνωμοσιολόγοι επρόκειτο να ξεκινήσουν να ισχυρίζονται ότι πρόκειται για τον Nibiru».


Η θεωρία συνωμοσίας που ανέφερε τον κατακλυσμό του Nibiru ήδη κυκλοφορεί από το 1976.

Στη συνέχεια, ο συγγραφέας Zecharia Sitchin ισχυρίστηκε ότι δύο αρχαίοι πολιτισμοί της Μέσης Ανατολής - οι Βαβυλώνιοι και οι Σουμέριοι -μίλησαν για έναν γιγαντιαίο πλανήτη -τον Nibiru -που περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο κάθε 3600 χρόνια.

Αόρατα Γεγονότα
Σύνταξη-Επιμέλεια Αντίγονος για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'