Περίεργοι ήχοι από τα έγκατα της γης στην Ζάκυνθο

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει του περίεργους ήχους από τα "έγκατα της γης" στη Ζάκυνθο. Ωστόσο κάποιοι κάνουν λόγο για πιθανή εμπλοκή του τοπικού θαλάσσιου πεδίου βολής.

Οι ήχοι ακούστηκαν στις 7/1/2016. Οι αναφορές είναι για τρεις περιπτώσεις κατά τις οποίες ακούστηκε ένας εκκωφαντικός ήχος διάρκειας τουλάχιστον δύο ως τρία δευτερόλεπτα. Η πρώτη φορά γύρω στις 09:30, η δεύτερη 10:20 και τρίτη γύρω στις 13:40.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν:

"Ακόμα και εμείς οι ίδιοι που ακούσαμε το γεγονός νομίζαμε πως επρόκειτο για κάτι μεμονωμένο, όμως, μαρτυρίες από διάφορα σημεία της Ζακύνθου (Πόλη, Λαγανάς, Καλαμάκι, Αεροδρόμιο, Πλάνος, Αλυκές)  έδειξαν ότι ακούστηκε σε όλο το νησί. Παρότι δεν νιώσαμε να κουνιέται κάτι, ανατρέξαμε όπως ήταν φυσικό στο να κοιτάξουμε μήπως έγινε κάποια σεισμική δόνηση τοπικού χαρακτήρα. Και μπορεί τελικά να μην υπήρξε καταγεγραμμένος σεισμός, αλλά ο ήχος ήταν ξεκάθαρο ό,τι προερχόταν κάτω από το έδαφος δίνοντας σου και την εντύπωση πως κάτι ξεκολλάει."

*Να επισημάνουμε ό,τι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, εμείς από τη μεριά μας αναφέραμε το γεγονός και από δω και πέρα ας περιμένουμε την τοποθέτηση ειδικών εφόσον τίθεται κάποιο ζήτημα.

Να σημειωθεί ότι στον νοτιοδυτικό θαλάσσιο χώρο του νησιού υπάρχει πεδίο βολής. Θα μπορούσαν οι περίεργοι ήχοι να οφείλονται σε βολές; Παλιότερα στο δεύτερο πρόγραμμα της τοπικής ραδιοφωνίας ενημέρωναν ότι θα γίνει βολή, αναφέρει κάτοικος της περιοχής στο aneksigitespiles.

Αόρατα Γεγονότα
Επιμέλεια-Σύνταξη Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'