Οι Αρχαίες Ιπτάμενες Μηχανές γνωστές και ως Βιμάνας


Τα αρχαία σανσκριτικά κείμενα που χρονολογούνται ήδη από το 6000 π.Χ. περιγράφουν, με ποικίλες αλλά και ζωηρές λεπτομέρειες, τις μηχανές με το όνομα Βιμάνας που πετούσαν.



Το Sifrala που προέρχεται από την περιοχή και την περίοδο των Χαλδαίων περιλαμβάνει περίπου 100 γραπτές σελίδες τεχνικών σχεδίων για την κατασκευή μιας ιπτάμενης μηχανής.

Μερικά από τα κείμενα των Βεδών [1], τα οποία πηγαίνουν πίσω στην αυγή της γραφής σας παρουσιάζουμε παρακάτω...

Σχεδόν κάθε ινδουιστής και βουδιστής στον κόσμο -μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους και έχουν ακούσει για τις αρχαίες ιπτάμενες μηχανές που αναφέρονται στο Ραμαγιάνα και σεάλλα κείμενα, τις ιπτάμενες μηχανές που ονομάζονταν Βιμάνα.

Τα Βιμάνας αναφέρονται ακόμη και σήμερα στην τυπική ινδική λογοτεχνία και αναφέρονται στα μέσα ενημέρωσης. Ένα άρθρο που ονομάζεται "Ίχνος Πτήσης" από τον Ινδό δημοσιογράφο Mukul Sharma εμφανίστηκε στην μεγάλη εφημερίδα The Times της Ινδίας στις 8 Απριλίου 1999, το οποίο μιλούσε για τα Βιμάνας και τους αρχαίους πολέμους: σύμφωνα με ορισμένες ερμηνείες σωζόμενων κειμένων, το μέλλον της Ινδίας φαίνεται να συνέβη ήδη στο παρελθόν. Πάρτε την περίπτωση του Yantra Sarvasva, που λέγεται ότι έχει γραφτεί από τον σοφό Maharshi Bhardwaj.

8 στρατιώτες των ΗΠΑ εξαφανίστηκαν κατά την προσπάθεια μετακίνησης αρχαίας ιπτάμενης μηχανής (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Μυστικός Κόσμος των Ινδικών και Ελληνικών Κειμένων

Αποτελείται από έως και 40 τμήματα εκ των οποίων το ένα, το Vaimanika Prakarana ασχολείται με την αεροναυπηγική, έχει 8 κεφάλαια, εκατό θέματα και 500 σούτρες.

Σε αυτό ο Bhardwaj περιγράφει τα Βιμάνας, ή άλλα εναέρια αεροσκάφη, χωρισμένα σε τρεις κατηγορίες:
1. Εκείνα που ταξιδεύουν από τόπο σε τόπο,
2. Εκείνα που ταξιδεύουν από τη μία χώρα στην άλλη,
3. Εκείνα που ταξιδεύουν μεταξύ των πλανητών.

Ιδιαίτερη ανησυχία μεταξύ αυτών προκαλούν τα στρατιωτικά αεροσκάφη των οποίων οι λειτουργίες περιγράφονται με πολύ σημαντικές λεπτομέρειες και τις οποίες διαβάζουμε σήμερα καθαρά σαν ιστορίες επιστημονικής φαντασίας.

Για παράδειγμα, ένα Βιμάνας έπρεπε να είναι:

"Απόρθητο, άθραυστο, άκαυστο και άφθαρτο, να μπορεί να έρθει σε στάση εν ριπή οφθαλμού, αόρατο στους εχθρούς,  ικανό να ακούει τις συνομιλίες και τους ήχους των εχθρικών αεροσκαφών, με τεχνική ικανότητα να δει και να καταγράψει πράγματα, πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις που συμβαίνουν στο εσωτερικό των εχθρικών αεροσκαφών, να γνωρίζει σε κάθε στάδιο την κατεύθυνση της κίνησης των υπολοίπων αεροσκαφών στην περιοχή, να είναι ικανό να καταστήσει το πλήρωμα του εχθρού σε κατάσταση αναστολής κίνησης, πνευματικής νάρκης ή πλήρους απώλειας συνείδησης, να μπορεί να καταστρέφει, επανδρωμένο με πιλότους και συνταξιδιώτες οι οποίοι θα μπορούσαν να προσαρμοστούν σύμφωνα με το κλίμα στο οποίο κινήθηκαν, να διαθέτει ρυθμιζόμενη θερμοκρασία στο εσωτερικό, κατασκευασμένο από πολύ ελαφρύ και θερμικά απορροφητικά μέταλλα, να είναι εφοδιασμένο με μηχανισμούς που θα μπορούσαν να μεγεθύνουν ή να σμικρύνουν εικόνες και να αυξάνουν ή να μειώνουν του ήχους."

Τρομακτική η περιγραφή του Βιμάνας;
Αναλογιστείτε ότι πρόκειται για περιγραφή 6.000 ετών...

Σύνταξη-Επιμέλεια Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα
Παραπομπές:

  1. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CF%82


Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'